Grav accident pe DN1, lângă Perșani – Autocar cu elevi răsturnat – Mobilizare SMURD fără precedent

0
3.709 vizualizari
views

Grav eveniment rutier pe DN1, într-o curbă periculoasă aproape de Perșani. Un autocar s-a răsturant peste parapeții care delimitează drumul național.

Mobilizare fără precedent a echipajelor SMURD. O întreagă flotă de echipaje SMURD au fost solicitate să intervină pentru a acorda primul ajutor unui număr de 25-30 copii. Se așteaptă și două elicoptere SMURD.

La acest moment se înregistrează 4 morți. Paramedicii acordă asistență medicală de urgență pentru a salva viețile copiilor scoși din autocarul cu numere de Iași. Acesta plecase de la Iași, cu destinația Arad. Copiii urmau să participe la un festival de folclor.

În autocar se aflau 30 de persoane. 14 persoane sunt rănite, dintre care două sunt în stare critică. Alte patru persoane, trei adulţi şi un copil, au murit pe loc. La faţa locului sunt aşteptate două elicoptere SMURD.

„Urmează să facem trierea cazurilor la faţa locului, iar apoi, în funcţie de gravitatea leziunilor, se va decide care dintre răniţi vor fi transportaţi cu elicopterul“,  a declarat Adriana Palaghia, purtător de cuvânt la Ambulanţa Braşov.

VIDEO

DSC_0028 (Copy) DSC_0031 DSC_0037 (Copy) DSC_0042 (Copy) DSC_0046 (Copy) DSC_0051 (Copy)DSC_0050 (Copy) DSC_0051 (Copy)

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic