S-au deschis pârtiile în Poiana Brașov

1
1.264 vizualizari
views

În cursul zilei de astăzi, 8 decembrie, s-au deschis pârtiile din Poiana Brașov. Schiorii au luat cu asalt domeniul schiabil încă de la primele ore ale dimineții. Ce trebuie să știți, ne informează Serviciul Salvamont Poiana Brașov:

Funcționează telegondola, telecabina Kanzel, telescaunul Ruia și Lupului, teleschiurile Bradu și Stadion.
Ultima cursă a instalațiilor de transport pe cablu este 16:00, iar închiderea pârtiilor se face la jumătate de oră după, deci în jurul orei 16:40. 
Se schiază pe toate partiile din partea superioară a masivului – Drumul Roșu, Kanzel, Ruia, Sulinar pana la statia inferioara a telescaunului Ruia. Partiile Drumul Rosu si Lupului (cu exceptia „S”-ului Mare) sunt deschise pana jos. De asemenea sunt deschise si partiile pentru incepatori Bradu si Stadion. Deoarece pe unele variante sau sectiuni de partie stratul de zapada este insuficient, acestea fiind inchise din aceasta cauza, va rugam sa respectati semnificatia indicatoarelor „OCOLIRE”, „PARTIE INCHISA”, „STRAT INSUFICIENT DE ZAPADA”, „SCHIATI CU ATENTIE”. 
Pentru mai multe detalii legate de starea partiilor, va rugam vizitati starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa
Pentru siguranta dumneavoastra purtati casca si protectie de coloana, alegeti-va nivelul de dificultate al partiei in functie de pregatirea fizica si tehnica pe care o aveti si adaptati viteza conditiillor meteo si fluxului de schiori de pe partie. 
Schiati prudent sa fiti in siguranta!

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

Comments are closed.