S-a semnat contractul pentru Blocul ANL, care va avea 30 de locuințe

5
2.981 vizualizari
views

Proiectul blocului de locuințe ANL de la Codlea a fost semnat de către Mihai Cîmpeanu, urmând ca aici să fie construite 30 de locuințe. Demersurile, deși sunt în faza de început, au fost aprobate de Agenția Națională pentru Locuințe, cea care va da banii pentru construcție. Într-o postare publicată pe pagina sa de facebook, primarul Mihai Cîmpeanu precizează:

”Dragi codleni,
Am semnat contractul de servicii pentru proiectarea studiului de fezabilitate pentru Bloc ANL cu 30 de unități locative, cu 2 camere și respectiv 1 cameră și inclusiv studiul de fezabililtate pentru extinderea utilităților pe amplasamentul obiectivului.
Execuția blocului va fi realizată din fondurile Agenției Naționale pentru Locuințe, iar extinderea utilităților va fi suportată din bugetul local.”

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

5 COMENTARII

  1. As fi interesat de o locuita dar cu cine trebuie sa iau legătura și în ce condiții se impune pentru a dobândi aceasta locuita .va mulțumesc

  2. Buna ziua

    As fi interesat de o locuita dar cu cine trebuie sa iau legătura și în ce condiții se impune pentru a dobândi aceasta locuita .va mulțumesc

Comments are closed.