S-a semnat contractul de execuție pentru obiectivul de investiții ”Creșa de stat din municipiul Codlea”

1
1.166 vizualizari
views
Administrația publică locală a semnat contractul de execuție pentru obiectivul de investiții „Creșa de stat din municipiul Codlea”.
Firma care  a câștigat licitația, S.C. Troia Premium Construct, va executa acest proiect care are o valoare estimată de 7.539.947,02 lei fără TVA și este finanțat de MDRAP prin subprogramul Regenerare urbana a municipiilor și orașelor.
Termenul limită de execuție este, conform contractului, 31 decembrie 2022.
 
Chiar dacă ne-am dorit ca realizarea efectivă a acestui proiect să înceapă mai repede, din păcate, din diverse motive procedurale, abia astăzi suntem în postura în care să avem certitudinea construirii creșei de stat.
Pe de altă parte, îmi asum faptul că anumite aspecte care țin de acest proiect puteau fi gestionate diferit, însă vă asigur că nu voi tolera nicio abatere de la programul de execuție stabilit, pentru că și așa s-a pierdut destul de mult timp, iar promisiunile făcute trebuie să fie respectate. De asemenea, vă promit că, așa cum am preluat alte proiecte abandonate și le-am finalizat (Sălile de sport de la Școlile Gimnaziale Nr.2 și Nr.3), acest proiect va fi finalizat în termen.” – Mihai Cîmpeanu, primarul municipiului Codlea
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Să sperăm că ajutorul lui Dumnezeu in acest contract poate să termine la timp creșa!!..
    P.s. Nihil sine deo!!..

Comments are closed.