O codleancă și-a adjudecat titlul de vicecampioană mondială la Ashihara Karate

0
2.428 vizualizari
views

În cadrul Campionatului Mondial de Ashihara Karate 2021, ce s-a desfășurat în perioada 3-7 noiembrie, la București, mulți sportivi români au urcat pe podium.
Printre cei care au câștigat un titlu important în cadrul acestui eveniment, se numără și Teodora Urs, o codleancă de doar 14 ani, care a câștigat titlul de vicecampioană mondială la proba de Kumite.
Teodora practică acest sport de la vârsta de 9 ani, în cadrul clubului “Shin-Dojo”, câștigând până în prezent 20 de cupe și 33 de medalii. Este foarte mândră de ultimul titlu obținut, fiind prima competiție de nivel mondial la care participă.
“Mă bucur, în primul rând că am putut să particip la un astfel de eveniment, dar mă bucur și mai mult că am urcat pe a doua treaptă a podiumului, având în vedere că e prima competiție de acest nivel” ,declară aceasta.
Acum Teodora studiază la Colegiul Național “Dr.Ioan Meșotă” din Brașov. Când nu e la liceu, este la antrenamente, în Codlea: “Școala și antrenamentele îmi ocupă mai tot timpul. Deși in ultimii 6 ani mi-a fost foarte greu să mă antrenez, deoarece școala în care ne antrenam nu a beneficiat de o sală de sport, fapt care a dus la desfășurarea antrenamentelor într-o sală de clasă, mereu m-am dus la antrenamente cu plăcere și cu gândul că trebuie să muncesc mult pentru a ajunge sus.”

În toți acești ani Teodora a obținut 8 titluri de campioană națională. Ultimul titlu obținut, spune ea, îi aduce mai multă motivație pentru a obține premiul cel mare la Campionatul Mondial din 2023.
Noi îi urăm succes la antrenamente!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic