,,Rumegătoarea” de Codlea

2
1.006 vizualizari
views

Rumegătoarea de Codlea este o specie care trăieşte printre noi, oamenii.  Poate trece drept catâr,  bou, vacă sau măgar, şi chiar dacă atunci când îi faci observaţie se uită ,,ca viţeul la poarta nouă”, nu ezită să se comporte la fel ca în povestea cu capra râioasă.  Cu coada sus! Privirea e aceeaşi, de rumegătoare. Şi nu e loc să-i cauţi în coarne. . Mentalitatea? De copită.

Aşa se explică reacţia de a scurma pământul la vederea unei flori, fie ea şi o lalea proaspăt plantată. Nu se lasă până nu o smulge cu dinţii. Ai putea jura că e o vită încălţată, ameţită de astenia primăverii. Însă ea este doar îndrăgostită. Iubeşte, pajiştea, natura, dar se balegă în mijlocul drumului.

Daca veţi avea ocazia să întâlniţi o rumegătoare, vă rugam sa ne contactaţi. E uşor de recunoscut. Ar fi o premieră să avem una la Antipa: o rumegătoare de Codlea.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. dar rumegatoarea asta, nu e cumva unul din cainii uitati prin Codlea de primarie? O sa-l filmez scurmand, are capul galben si pete de dalmatian…

  2. Daca va intra in vigoare proiectul care prevede instalarea camerelor de supraveghere in oras, „Rumegatoarea„ o sa fie mai usor de depistat.

Comments are closed.