Revista ONG-rilor din Judetul Brasov nr.4

0
952 vizualizari
views

coperta4.jpg

În luna decembrie 2011 a fost publicat al patrulea număr al revistei Business & Charity, revista care aduce împreună mediul de afaceri cu cel al organizaţiilor nonprofit. Business&Charity promovează ONG-urile care desfăşoară proiecte sociale în judeţul Braşov şi publică acţiunile de responsabilitate socială ale firmelor. Prin intermediul revistei publicul larg poate afla informaţii despre modalităţile de ajutorare a persoanelor aflate în dificultate şi despre persoanele care se implică activ în comunitatea locală.

Business & Charity oferă mediului de afaceri braşovean spaţiu de publicitate în revistă şi pe site-ul de profil precum şi recunoaştere publică pentru firmele care se implică în proiecte de caritate, oferindu-le şansa de a-şi clădi o imagine pozitivă şi de a participa activ în comunitatea locală.

În prezena ediție, am considerat că, fiind sfârșit de an, se impune să evidențiem impactul proiectelor sociale implementate în comunitate și rezultatele obținute de către organizațiile nonprofit în domeniul social, ca o formă de a recunoaște și aprecia eforturile și meritele oamenilor din spatele organizațiilor și al firmelor, dar totodată și ca un îndemn pentru ceilalți cetățeni să se implice în mod activ și responsabil în folosul comunității în care trăiesc.– Cristina Corduneanu, redactor.

Pe site-ul www.business-charity.ro sunt publicate acţiunile de caritate ale firmelor, proiecte de succes şi diverse articole informative. Revista poate fi citită şi online .

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic