Primarul a primit colindători în plină şedinţă de consiliu

6
1.371 vizualizari
views

Primarul Codlei colindat

S-au trezit cu colindători în mijlocul unei importante şedinţe de consiliu:

,,Gazde mari deschideţi poarta şi colinda o primiţi

Că suntem de omenie şi colindători vestiţi!”

Luaţi prin surprindere, în după-amiaza zilei de 12 decembrie 2011, primarul şi consilierii locali au avut parte de un frumos spectacol pregătit de Ansamblul Folcloric Măgura Codlea.

,, Dă-ne drumul gazdă-n tindă

Cu o salbă de colindă.

La casa de oameni buni

Face Dumnezeu minuni!

Să trăiţi că ne-aţi primit

Şi bine ne-aţi omenit.

Acum mergem mai departe

Vă lăsăm cu sănătate

Şi la anul mai venim

Numai sănătoşi să fim!”

Primitoare, gazdele au aplaudat grupul de artişti. Primăria a prins cântec şi culoare, au răsunat chiuituri, s-a cântat din dulce fluier, saxofon, clarinet şi acordeon. Glasurile copiilor au răsunat în sala de consiliu.

,,Colindăm în astă seară colindiţă colindea

Ca să iasă gazda-afară şi să vedem ce ne-o da! „


După datina românească, în cuşma celui mai mititel dintre colindători s-au strâns 1120 lei, spre încântarea copiilor.

,,Ce sumă generoasă! Oamenii aceştia chiar ne iubesc!” a exclamat Petrică Buhnici, director al Casei de Cultură Codlea.

,,Rămâi gazdă sănătoasă

Că ne-ai dat cinste aleasă

Şi la anul care vine

S-auzim numai de bine!”

,,S-aveţi multe seri frumoase  ca seara de astă seară şi ca ziua de mâine. C-aţi ajuns ziua cea sfântă când colindele se cântă, sărbătoarea lui Hristos să vă fie de folos! La anul şi la mulţi ani!”

Colind la Primăria Codlea

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

6 COMENTARII

 1. O initiativa frumoasa a colindatorilor, pacat insa ca unii domni consilieri erau prea ocupati sa rasfoiasca foi, in loc sa se bucure de momentul frumos :(( Poate era mai bine primit un protest.

 2. Cu greu as putea gasi cuvintele sa va descriu cam ce ochi cat cepele au facut unii cand am intrat in sala de consiliu. O expresie a fetei unuia pe chipul caruia puteai citi: „Cine naiba i-a anuntat pe astia de la presa sa vina?”. .. De unde, dom-le? Da, noi suntem, asteptam colindatorii, n-avem treaba cu impartitul „cadourilor” la sedinta voastra. Sau trebuia?

  Dar copilasii au fost minunati si l-am vazut si eu pe dom` primar scotand zambind banu` din buzunar, si a fost chiar generos. 2 milioane pus in cusma! 🙂

 3. serios?
  colinde pe rit ultra nou cu aproape juma’ de luna mai repede? sau primu venit primu servit in an de criza…
  Cam devreme pt astfel de obiceiuri!
  La anu’ incepem din 15 septembrie cand se intorc elevii la scoala cu temele de vacanta facute!
  Creaturi mistice dinozaurii ce functioneaza pe principiul „Mircea… fa-te ca muncesti!” vorba anterior mentionata!

 4. Da domnule aveti dreptate asa se obisnuieste in prag de sarbatori sa primim colindatori ! dar dupa cum s-a vazut primarul cinste lui a fost darnic cu colindatorii si restul consilierilor. Mai putin domnul secretar care saracul o duce greu cu banii la un salariu modest de 7000 ron !

 5. Nici macar spiritul Craciunului nu-i poate indulci pe „carmacii” din Codlea. Cat suflet pun acei copii in acele colinde iar minunatii consilieri nici macar nu se deranjeaza sa-i priveasca, daramite sa-i asculte.

 6. Felicitari celor care au organizat acest colind \"inopinant \" foarte frumos din partea lor , toata stima pentru efortul celor mici,care cu inima plina de bucurie au venit sa coinde primaria, adica mai concret pe\"\"ALESII\"\" orasului, dar rusine celor doi care aveau taman.. acum … multa treaba cu hartiile …Nu a-ti avut timp domnilor un an intreg sa va ocupati ( doar ) de hartii?? acum ati dat dovada de lipsa de respect fata de cei ce v-au ales,nu va suparati pe mine dar asta-i parerea mea sau poate ati uitat ce cautati in harti??? ahaaaa!!! stati ca va aduc eu aminte, domnilor!!: poate ca doreati sa cercetati de ce nu a-ti mai avut FONDUR sa reparati si trotuarele de la cele 8 case de pe strada 9 mai (cap cu nordului)unde PRIMARIA nu a mai facut nimic de foarte multi ai ( de cel putin 15 ) de cind stiu eu, de ce domnule POPA ??? si domnilor consilieri??? bani nostri de impozite (de atitia ani) nu au aceiasi valoare ca a celorlalti concetateni sau va ganditi ca doar 8 voturi ….. nu conteaza prea mult????…… Oricum cu toata critica eu vreau sa va spun un calduros LA MULTI ANI, cu credinta ca Dumnezeu va va cerceta si veti face CEVA (bun) si pentru concetatenii dumneavoastra de pe 9 Mai ~ cu nordului
  Va doresc multa sanatate-n anul care vine si mai multa putere de MUNCA-N FOLOSUL CONCETATENILOR.

Comments are closed.