Redescoperirea turismului românesc

0
721 vizualizari
views

Anul acesta, românii îşi redescoperă propria ţară. Restricţiile aduse de coronavirus le-au stricat multora planurile de vacanţă peste hotare. Aşa că jumătate dintre ei îşi vor petrece concediul în România. Brașovul se află pe lista destinațiilor preferate, alături de Constanța și Cluj Napoca. Potrivit unui studiu turistic, anul acesta, jumătate dintre români vor petrece vacanţa de vară în ţară și doar 15% vor călători peste hotare. Braşovul se află pe locul doi în clasamentul celor mai căutate destinaţii de vacanţă de la noi din ţară. Iar anul acesta, hotelierii promit să nu scumpească vacanţele. Spre exemplu, pentru cinci nopţi de cazare la un hotel din Poiana Braşov, o familie trebuie să plătească între 1600 şi 1800 de lei. Preţul include şi masa, dar şi alte servicii oferite de unitatea de cazare.

În hotel avem SPA, avem sală de jocuri pentru copii interior / exterior, avem sală de jocuri cu foosball, cu tenis de masă, avem două piste de bowling”, a spus managerul unui hotel din Poiana Brașov, Gabriel Roşca.

Anul trecut, 1,1 milioane de români şi-au petrecut vacanţa de vară pe litoral şi aproape 600.000 la munte, în Prahova şi Braşov, potrivit datelor statisticlor oficiale.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic