Recunoștință și prețuire dascălilor noștri

0
744 vizualizari
views

DSC_8853 (Copy)

Vineri, 4 octombrie, în sala primitoare a Casei de Cultură, Codlea și-a onorat dascălii. Evenimentul organizat de către administrația codleană în parteneriat cu Casa Municipală de Cultură Codlea, aduce pentru prima oară în atenția publicului toate cadrele didactice din oraș, o recunoaștere a meritelor tuturor celor care începând de la grădiniță și până la terminarea liceului își pun amprenta asupra educației copiilor noștri. Lor, dascălilor, cu ocazia Zilei Mondiale a Educației (5 oct), le-au fost oferite buchete de flori și diplome onorifice în semn de recunoștință și prețuire.

Într-un sistem în care educația la nivel național a avut foarte mult de suferit în ultimii ani, fiind într-o continuă transformare, dascălii noștri sunt cei care reușesc de fiecare dată să insufle dorința și setea de cunoaștere, să deschidă noi orizonturi, să privească înspre viitor cu demnitate și speranță.

Celor care ne deslușesc tainele abecedarului și ne învață să fim buni, cinstiți și harnici, deosebit fiecare în felul său,  Răzvan Păun le-a adus aproape de suflet un gând frumos din vioară și arcus. Talentul său s-a reîntors în semn de mulțumire către cei care i-au îndrumat pașii. Degetele parcă dansând ale pianistului Nicu Nistor au renăscut și ele frumosul în forma sa pură, aplauzele distinșilor invitați revărsându-se și asupra dansatorilor de la Active Dance și Ansamblul Măgura.

Seara a continuat la sala Măgura cu o masă festivă oferită de Asociația Civică „Muntean Cătălin”

Galerie foto completă CLICK AICI

Festivitate (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic