Modernizare completă la Centrul „Albina” din Codlea

0
1.755 vizualizari
views

DSC_0168 (Copy)

Centrul de reabilitare şcolară „Albina” este un serviciu pentru protecţia copilului, de tip rezidenţial, din subordinea Complexului de servicii „Măgura” Codlea, al cărui director este doamna Mirela Lăcătuşu. Este organizat şi funcţionează în municipiul Codlea, strada Carpaţi nr. 23. Beneficiarii acestui centru sunt fete, cu vârste cuprinse între 14 şi 26 ani. Are o capacitate maximă de 36 locuri.

Centrul de reabilitare a fost renovat integral, printr-un amplu proiect al Clubului Rotary International din Dillingen/Donau Germania.  Au fost modernizate complet 14 dormitoare, 2 cluburi, 2 spălătoare şi 2 oficii pentru servirea mesei.

Reprezentanţii Clubului Rotary International, domnul Frank Walllner şi domnul Erwin Muller, au fost primiţi cu aplauze de cele 30 fete beneficiare ale centrului, încântate şi nerăbdătoare să îşi vadă noile camere.

La festivitatea de inaugurare a noului centru au participat Gheorghe Durnă, Director general adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov, oficiali și angajați ai centrului.

Panglica de inaugurare a fost tăiată de către directorul Centrului Rotary International, domnul Frank Wallner, împreună cu domnul Gheorghe Durnă.

Valentin Rafailă, un tânăr care a lucrat la acest proiect a primit din partea Clubului Rotary International un certificat-atestat pentru munca depusă şi seriozitatea de care a dat dovadă.

Dana Marcu

 

DSC_0164 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic