Rectificare bugetară de 1 milion pentru lupta împotriva coronavirus la Codlea

0
1.418 vizualizari
views

Consilierii locali din municipiul Codlea au aprobat rectificarea bugetară în regim de urgență ca urmare a situației actuale în care se află Codlea, în lupta pentru combaterea virusului. Suma direcționată  este de 1 milion, către Spitalul Municipal Codlea, Servicii Sociale, activități de prevenire și combatere. Practic s-au asigurat resursele financiare din alte domenii prevăzute inițial pe proiectul de buget, care la acest moment nu se mai justifică.

Respect celor din linia-ntâi!

”Cadre medicale ale Spitalului Municipal Codlea, știu că acest virus ne-a schimbat radical viața, însă vă rog să rămâneți alături de noi, așa cum ați făcut-o până acum. Sunteți într-o luptă contra cronometru unde puneți misiunea voastră pe primul loc și după familiile voastre. Pentru acest lucru și pentru multe altele, ne înclinăm în fața voastră!
Codlea are nevoie de voi și știu că la rândul vostru vreți ca oamenii să se protejeze pe cât de mult posibil de noul coronavirus. Medici, asistente, infirmieri, vă asigur că nu sunteți singuri în această luptă. Întreaga echipă a Primăriei Codlea vă este aproape. Mulțumim pentru tot ceea ce faceți și că ne ajutați în această perioadă când țara și localitatea noastră este amenințată de acest inamic invizibil!”

Declarația a fost făcută de viceprimarul cu atribuții de primar, Mihai Cîmpeanu.

VIDEO – Mihai Cîmpeanu, primar municipiul Codlea

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic