PUSL se întâlnește cu viitorul țării: copiii

0
48 vizualizari
views
PUSL a demarat campania prin care se întâlnește cu viitorul țării: copiii.
Cine spunea că ședințele de partid nu pot fi plăcute și productive, clar nu a fost la ședinta Biroului Executiv al PUSL Galați. Și pentru că este vară și îmbină utilul cu plăcutul, au arătat că într-adevăr respectă una dintre valorile de bază ale umanismului și anume familia. Astfel, deputatul PUSL ana Loredana Predescu i-a luat și  pe Victoria și Tudor, copiii acesteia.
 
”Am rămas în minte cu mesajul domnului profesor Dan Voiculescu, fondatorul doctrinei umaniste, potrivit căruia, ,,în contextul social nefavorabil al vremurilor pe care le trăim, în care riscăm chiar să dispărem ca neam (anul trecut s-au născut cu 20% mai puțini copii decât în anul anterior ), cu atât mai mult, avem un fel de misiune imposibilă de a-i convinge pe români că totuși România poate fi o țară puternică, pentru că este și bogată și frumoasă”
Împreună cu colegii mei din Parlament și din Guvern, vom continua să ne aducem aportul la Guvernarea țării încercând să facem o Românie de care să fim mândri cu adevărat.” – a declarat Ana Loredana Predescu, deputat PUSL.
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic