Codlea F-ESTIVAL, trei zile de sărbătoare în oraș!

0
2.742 vizualizari
views
Municipiul Codlea va fi din nou în sărbătoare în perioada 05-07 august, în cadrul evenimentului „𝐂𝐎𝐃𝐋𝐄𝐀 𝐅-𝐄𝐒𝐓𝐈𝐕𝐀𝐋 𝟐𝟎𝟐𝟐”. Sărbătoarea se va desfășura în mai multe locații, astfel că va trebui să urmăriți cu atenție programul pentru a fi prezenți acolo unde vă doriți.
 
Programul de vineri, 05 august 2022, cuprinde:
 
𝐏𝐀𝐑𝐂𝐔𝐋 𝐂𝐔 𝐒𝐎𝐀𝐑𝐄
𝟏𝟖:𝟎𝟎 – 𝟏𝟖:𝟑𝟎 𝐂𝐎𝐍𝐂𝐄𝐑𝐓 𝐅𝐀𝐍𝐅𝐀𝐑𝐀 𝐑𝐎𝐌𝐀̂𝐍𝐀̆ 𝐂𝐎𝐃𝐋𝐄𝐀
Fanfara Română Codlea va prezenta un concert special pentru acest eveniment. Din 1991, de când a fost preluată de Ciprian Stan, acesta a fost prezentă la majoritatea evenimentelor importante ale comunității noastre.
𝟏𝟖:𝟑𝟎 – 𝟏𝟗:𝟑𝟎 𝐂𝐎𝐍𝐂𝐔𝐑𝐒 𝐓𝐄𝐍𝐈𝐒 𝐃𝐄 𝐌𝐀𝐒𝐀̆ 𝐎𝐑𝐆𝐀𝐍𝐈𝐙𝐀𝐓 𝐃𝐄 𝐃𝐑𝐀̈𝐗𝐋𝐌𝐀𝐈𝐄𝐑 𝐆𝐑𝐎𝐔𝐏
DRÄXLMAIER Group vă invită la relaxare prin mișcare. Pentru locuitorii municipiului Codlea, compania a amplasat cinci mese de tenis de masă în patru dintre parcurile din localitate.
În cadrul evenimentului „CODLEA F-ESTIVAL”, DRÄXLMAIER și Primăria Codlea vă provoacă să vă exersați abilitățile de joc în Parcul cu Soare vineri, 5 august, de la ora 18.30. Jucători mari și mici, cu toții sunt așteptați la distracție, să marcăm astfel împreună amplasarea celor 5 mese în mai multe zone din oraș. Construite din beton și concepute să reziste condițiilor din aer liber, mesele au fost puse la dispoziția locuitorilor pentru a fi utilizate oricând aceștia își vor dori să se relaxeze prin mișcare.
DRÄXLMAIER Group se implică activ în viața comunității, prin această inițiativă dorind să le ofere locuitorilor o modalitate de relaxare și petrecere a timpului liber. Proiectul a fost realizat cu sprijinul Primăriei Codlea și a partenerilor Fundația Rafael și Asociația Eco Natura. DRAXLMAIER este un susținător al comunității și demonstrează acest lucru prin proiectele pe care le dezvoltă în toate regiunile în care își desfășoară activitatea.
𝟏𝟖:𝟑𝟎 – 𝟐𝟎:𝟑𝟎 𝐋𝐄𝐂𝐓̦𝐈𝐈 𝐃𝐄 𝐃𝐀𝐍𝐒 – 𝐀𝐍𝐒𝐀𝐌𝐁𝐋𝐔𝐋 𝐅𝐎𝐋𝐂𝐋𝐎𝐑𝐈𝐂 𝐌𝐀̆𝐆𝐔𝐑𝐀 𝐂𝐎𝐃𝐋𝐄𝐀
Cea mai veche formație care activează în cadrul Casei de Cultură a Municipiului Codlea este Ansamblul Folcloric „Măgura” Codlea, înființat în 1969, în cadrul întreprinderii „Măgura”
În cadrul Ansamblului Folcloric „Măgura” Codlea s-au perindat, în cei 53 de ani de activitate neîntreruptă, sute de dansatori, cântăreți populari și instrumentiști, reprezentând generații din diverse categorii sociale: studenți, elevi, muncitori, etc.
Coordonatorii Ansamblului Folcloric „Măgura” Codlea sunt: Angela Drăgușin, Florin Drăgușin și Andreia Popa.
În cadrul evenimentului, membrii Ansamblului împreună cu cei trei coordonatori vor oferi lecții de dansuri populare.
𝐂𝐀𝐒𝐀 𝐃𝐄 𝐂𝐔𝐋𝐓𝐔𝐑𝐀̆ 𝐀 𝐌𝐔𝐍𝐈𝐂𝐈𝐏𝐈𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐂𝐎𝐃𝐋𝐄𝐀
𝟏𝟗:𝟎𝟎 – 𝟐𝟎:𝟑𝟎 𝐓𝐄𝐀𝐓𝐑𝐔 „𝐃𝐎𝐀𝐌𝐍𝐀 𝐉𝐄𝐊𝐘𝐋𝐋 𝐒̦𝐈 𝐃𝐎𝐀𝐌𝐍𝐀 𝐇𝐘𝐃𝐄”
Doamna Jekyll și Doamna Hyde
„TEATRU LA VOI ACASĂ”
Proiect cultural cofinanțat de
Consiliul Județean Brașov
 
PREȚ BILET: 40 DE LEI/15 LEI PENSIONARI, ELEVI, STUDENȚI, PERSOANE CU DIZABILITĂȚI
Rezervări prin mesaj telefonic la următoarele numere de telefon: 0730481878 și 0741412459 (ex: POPESCU MARIA – 2 BILETE – 40 LEI SAU POPESCU MARIA – 2 BILETE – 15 LEI).
𝐏𝐈𝐄𝐓𝐎𝐍𝐀𝐋𝐀̆ 𝐒𝐓𝐑𝐀𝐃𝐀 𝐌𝐀̆𝐆𝐔𝐑𝐈𝐈 – 𝐈̂𝐍 𝐅𝐀𝐓̦𝐀 𝐂𝐀𝐒𝐄𝐈 𝐃𝐄 𝐂𝐔𝐋𝐓𝐔𝐑𝐀̆ 𝐒̦𝐈 𝐈̂𝐍 𝐅𝐀𝐓̦𝐀 𝐌𝐔𝐙𝐄𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐓𝐑𝐀𝐃𝐈𝐓̦𝐈𝐈𝐋𝐎𝐑 𝐂𝐎𝐃𝐋𝐄𝐍𝐄
𝟏𝟖:𝟎𝟎 – 𝟐𝟏:𝟎𝟎
𝐀𝐓𝐄𝐋𝐈𝐄𝐑 𝐃𝐄 𝐂𝐑𝐄𝐀𝐓̦𝐈𝐄/𝐄𝐗𝐏𝐎𝐙𝐈𝐓̦𝐈𝐄 𝐏𝐄𝐓𝐑𝐈𝐂𝐀̆ 𝐁𝐔𝐇𝐍𝐈𝐂𝐈
𝐀𝐓𝐄𝐋𝐈𝐄𝐑 𝐃𝐄 𝐂𝐑𝐄𝐀𝐓̦𝐈𝐄 𝐀𝐒𝐎𝐂𝐈𝐀𝐓̦𝐈𝐀 𝐂𝐄𝐓𝐀𝐓𝐄𝐀 𝐍𝐄𝐀𝐆𝐑𝐀̆
𝐀𝐓𝐄𝐋𝐈𝐄𝐑 𝐃𝐄 𝐂𝐑𝐄𝐀𝐓̦𝐈𝐄 𝐒̦𝐈 𝐄𝐗𝐏𝐎𝐙𝐈𝐓̦𝐈𝐄 𝐅𝐀𝐌𝐈𝐋𝐈𝐀 𝐀𝐃𝐀𝐌

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic