Hai cu noi în ”Drumeție în natură”, la întâlnire cu liniștea!

0
779 vizualizari
views

În fiecare duminică mergem în drumeție! Ce spui? Vii cu noi?

Inspirați de modelele și tehnicile din Finlanda, țară renumită pentru prietenia lor cu liniștea, natura și starea de bine, avem privilegiul ca în cadrul proiectului ThreeT implementat de Consiliul Județean Brașov, să fim parte din acest proiect pilot, ca destinație pentru zone de liniște din județul Brașov, alături de Râșnov, Șinca și Holbav.

Natura ne liniștește, avem parcă senzația că ne-am întors la origini, în mijlocul liniștii. Verdele naturii ne calmează, sunetul apei care curge ne liniștește, soarele ne umple de voie bună și energie. Ce poate fi mai frumos decât să stai în mijlocul naturii și să îi simți calmul? Dacă și tu simți la fel, îți lansăm o provocare și te invităm alături de noi, într-o experiență unică senzorială, olfactivă și tactilă, de care îți vei aminti cu drag.

Așadar, vă îndemnăm ca pentru două ore (de la 10:00 la 12:00) să vă deconectați de la cotidianul vieții de oraș și să vă dați voie să vă conectați cu natura și resursele ei inepuizabile ascultând liniștea în forma ei pură!

Întâlnirea va avea loc în fiecare duminică, începând cu cea din 07 august 2022, între 09:45-10:00, în Maialul Codlea, zona de picnic, lângă stâlpul cu indicatoare turistice.

Experiența este destinată adulților și copiilor cu vârste de peste 10 ani și va fi coordonată de un ghid specializat. Accesul este gratuit!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic