Prognoza meteo pentru weekend-ul 2-3 iulie

0
887 vizualizari
views

Meteorologii au anunțat că vremea va fi instabilă în jumătatea de vest a teritoriului, dar canicula va persista în toate zonele de câmpie.

Sâmbătă, 2 iulie, în Transilvania, Banat, Maramureș, Crișana, Oltenia și în zonele de munte, după-amiaza, se va înnora și va ploua torențial. Vor fi descărcări electrice și căderi de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi senin și vremea va fi frumoasă. Temperaturile maxime se vor situa între 28 și 35 de grade Celsius.

Duminică, 3 iulie, vom avea vreme călduroasă în aproape toată țara. La câmpie va fi în continuare caniculă, iar în vestul, nord-vestul și centrul României sunt anunțate averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 35 de grade Celsius.

VREMEA LA MUNTE

Regimul termic  se va menține relativ staționar, la valori mediate de 20 de grade. Minimele nocturne  se vor situa între 10 și 12 grade. Probabilitatea de apariție a averselor se va menține ridicată pe aproape tot parcursul intervalului, însă acestea se vor manifesta cu precădere după-amiaza și cu caracter local.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic