Primul meci, prima victorie în 2017 pentru fetele de la C.S.M. Codlea

0
1.754 vizualizari
views

Duminică, 22 ianuarie, la sala Colegiul Tehnic Simion Mehedinți a avut loc primul meci din cadrul campionatului de junioare 1 la volei feminin. Un meci strâns, cu faze remarcabile de ambele părți și cu un set final pe viață și pe moarte, în care fetele noastre au ieșit învingătoare.
Echipa noastră condusă de antrenor Prof. Andrei George, a reușit un rezultat foarte bun în compania echipei Liceului cu Program Sportiv Pitești, și anume: 3-0 după un meci ce a durat mai mult de 100 min.
Echipa a jucat impecabil, respectând toate cerințele tactice, dând dovadă de caracter și mentalitate de învingător. Remarc toată echipa, dar în mod special vreau să felicit jucătoarele debutante Oprea Diana și Badiu Andreea, care s-au ridicat la nivelul meciului și ale așteptărilor mele. Echipa a fost rulată în totalitate, pe tot parcusul jocului toate fetele ridicându-se peste nivelul adversarului la toate categoriile” ne-a declarat antrenorul Andrei George.
Lotul C. S. M. Codlea care jucat azi a fost compus din: Haba Andreea, Vagner Ana, Badiu Andreea, Oprea Diana, Martinescu Alexia, Martinescu Emma, Sulugiuc Larisa, Sulugiuc Lavinia, Dragomir Andreea, Dumitra Lorena, Stoica Daria, Huivan Andreea.

VIDEO – Cele mai tensionante momente din meci


Următorul meci va fi în data de 5. 02. 2017 la Sibiu, în compania Clubului Sportiv Școlar din localitate.

CSM_volei_feminin (55) CSM_volei_feminin (56) CSM_volei_feminin (60) CSM_volei_feminin (67) CSM_volei_feminin (75) CSM_volei_feminin (76) CSM_volei_feminin (78) CSM_volei_feminin (80) CSM_volei_feminin (83) CSM_volei_feminin (86) CSM_volei_feminin (123) CSM_volei_feminin (143) CSM_volei_feminin (165)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic