Primarul Codlei și administratorul public au dat raportul cetățenilor

1
1.549 vizualizari
views

Primarul Mihai Cîmpeanu și administratorul public Ciolan Ștefan Octavian au dat raportul cetățenilor municipiului Codlea într-un LIVE transmis pe rețelele de socializare. Din considerente ce vizează în primul rând pandemia, comunicarea pe social-media a devenit prioritară. Astfel că, Mihai Cîmpeanu și Ștefan Ciolan au prezentat situația actuală a administrației publice locale, proiectele pe care aceasta le derulează, dar și cele viitoare.

De asemenea, edilii au răspuns întrebărilor adresate de cei care au urmărit transmisiunea. Primarul spune că aceste interacțiuni cu comunitatea se vor desfășura lunar pentru a asigura o cât mai bună transparență.

LIVE – CÎMPEANU MIHAI și ȘTEFAN CIOLAN OCTAVIAN

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Confirm legii 215 trebuia și viceprimarul municipiului să participe la discuție!!…pentru că reprezintă consiliul local al municipiului în conducerea urbei..a fost ales prin vot,nu numit pe criterii obscure…ca administratorul orașului…!!..si te rog dle stan fi imparțial în redactarea articolelor, nu induce populației ca numai ăștia doi sunt băieții buni…

Comments are closed.