În localitățile Cristian și Hărman se vor putea deschide restaurantele

0
993 vizualizari
views

În Cristian și Hărman se vor putea deschide restaurantele. Rata de incidență a îmbolnăvirilor cu Sars-Cov2 a scăzut sub 3 la mia de locuitori. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 17/2021, privind constatarea incidenței cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile,
în unitățile administrativ-teritoriale Cristian și Hărman, care prevede următoarele:

■ Art.1 Ca urmare a scăderii ratei de incidență cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 sub valoarea de 3/1000 de locuitori, în unitățile administrativ-teritoriale Cristian și Hărman se vor aplica prevederile H.G. nr. 3/12.01.2021 pentru rata de incidență corespunzătoare.

■ Art.2 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență Cristian și Hărman vor asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri și vor dispune măsuri în vederea monitorizării acesteia.

■ Art.3 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență Cristian și Hărman vor proceda cu celeritate la informarea populației, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice, cu privire la măsurile dispuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic