Primarul Cătălin Muntean se ţine de cuvânt – Declarația anului

0
1.160 vizualizari
views

Românul e cârcotaş de fel, iar ce s-a întâmplat în ultimii ani la nivelul clasei politice şi a administraţiilor locale şi judeţene au sporit neîncrederea multora că lucrurile pot fi şi altfel, că se pot face şi lucruri bune şi normale.

În campania electorală pentru alegerile locale din vară, actualul primar al Codlei a vorbit oamenilor despre ce doreşte să realizeze în Codlea. Fiind mai mult omul faptelor, nu al vorbelor, a evitat să facă zeci de promisiuni şi s-a înarmat cu răbdarea  proprie oamenilor hotărâţi să meargă până la capăt.

Şi atunci şi după au existat şi încă există cârcotaşi care lansează fel de fel de zvonuri şi clevetiri nefondate, ba că scopul lui Cătălin Muntean nu e primăria şi va pleca la Bucureşti cu prima ocazie oferită de partid, ba că nu va face nimic la primărie urmându-şi numai interesele proprii…

În ciuda tuturor acestor cârcoteli însă, primarul tace şi face. Îşi vede de treabă şi îşi vede bine, fiecare lună care trece marcând paşi ai administraţiei locale spre rezolvarea problemelor comunităţii.

Răbdarea dă roade, putem vorbi azi de demontarea uneia din bârfele care au circulat la adresa lui Cătălin Muntean. Pe pagina de facebook a primarului a apărut astăzi un anunţ care sună cam aşa : „Depunerea candidaturilor pentru parlamentare, Camera Deputaţilor şi Senat, s-a încheiat. După cum am spus, se poate vedea că nu voi candida, chiar dacă mi s-a propus postul de senator. Am ales să rămân fidel concetăţenilor care mi-au acordat votul, pe care îi asigur încă o dată de faptul că voi rămâne acelaşi om integru şi împreună cu echipa mea voi face din Codlea în următorii 4 ani ceea ce am promis: UN ADEVĂRAT ORAŞ EUROPEAN.”

Schimbările din oraş sunt mai mult decât vizibile şi în mare parte opiniile cetăţeanului de rând despre primar şi primărie se îmbunătăţesc de la zi la zi. Se asfaltează străzi care nu au văzut vreodată asfaltul, se face curăţenie peste tot, în mod constant sunt abordate spre rezolvare problemele comunităţii în funcţie de importanţa lor.

Răspunzând pe pagina de facebook a grupului Codlea-Info la întrebări ale codlenilor primarul a scris astăzi: „Am promis că în primul meu mandat vom termina de asfaltat toate străzile din Codlea. Aşa vom face. În 4 ani de zile nu vom mai avea în Codlea stradă neasfaltată.

Sună bine, domnule primar, şi tot ce aţi făcut până azi confirmă că e foarte credibilă îndeplinirea acestui deziderat. Se pare că reţeta răbdării şi mai ales cea a faptelor concrete şi mai puţin a vorbelor dă roade, aşa că vă dorim succes în toată activitatea ca primar şi determinare să realizaţi tot ce v-aţi propus şi tot ce codlenii aşteaptă de la administraţia locală.

http://www.facebook.com/groups/CodleaInfo/

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic