Strada Fabricii din Codlea și cele care o intersectează au fost asfaltate

9
1.632 vizualizari
views

O nouă realizare pentru administrația locală, parte din proiectele de refacere urbanistică,  este reamenajarea și asfaltarea zonei Colorom – Gării, între Strada Grădinarilor și Stadionul Municipal. De mai bine de o lună s-a lucrat neîntrerupt, refăcandu-se terasamentul și astfel Strada Fabricii a văzut pentru prima dată asfaltul, la fel și străzile care se intersectează cu aceasta. S-a turnat covor  asfaltic până în spatele Penitenciarului Codlea, sector ,,Vizite”, inclusiv porțiunea de drum care ajunge la Hibrom.

Lucrări Codlea (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

9 COMENTARII

 1. Am promis ca in primul meu mandat vom termina de asfaltat toate strazile din Codlea. Asa vom face. In 4 ani de zile nu vom mai avea in Codlea strada neasfaltata.

  • UITE CA ACUM SUNT FONDURI SI SE POATE. DACA VA TINETI DE PROMISIUNE SI ASFALTATI CODLEA VA VOTEZ PESTE 4 ANI. MA BUCUR CA M-AM INSELAT CAND AM VOTAT PE ALT CANDIDAT. SUNTETI OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT.

   • SA DEA DUMNEZEU SA FIE ASA DOM PRIMAR CUM SPUNETI DUMNEVOASTRA.DA MAI INTAI IO ZIC SA MERGETI SI SA VA UITATI CHIAR UNDE ESTE NESEAR PRIMA OARA.

   • SA DEA DUMNEZEU SA FIE ASA DOM PRIMAR CUM SPUNETI DUMNEVOASTRA.DA MAI INTAI IO ZIC SA MERGETI SI SA VA UITATI CHIAR UNDE ESTE NESEAR PRIMA OARA.DEOARECE UNDE STAU IO CHIAR ESTE NEVOIE PENTRU ESTE DEZASTRU (DE LA BISERICA ROMANEASCA IN SUS,CHIAR VA ROG FRUMOS SA FACETI O VIZUTA ).VA MULTUMESC FRUMOS SI SA VA TINETI DE PROMISIUNE IO SPER CA ASA VA FI PENTRU CA VAM SUSTINUT SI AM AVUT INCREDERE IN DUMNEAVOASTRA,SA FITI SANATOS.!

  • Sincer va spun ca nu am avut incredere in dumneavoastra ca si primar al municipiului Codlea. Am crezut ca ceea ce promite-ti va ramane doar la stadiul de promisiune. MA BUCUR CA M-AM INSELAT. Sper ca lucrurile sa mearga in aceeasi directie si sunt convins ca asa va fi. Am si eu o intrebare totusi: Pe viitor cand se vor asfalta strazile se va tine cont si de ingroparea tuturor utilitatilor? Aici ma refer la retelele edilitare de pe stalpi care au un aspect foarte inestetic si la un vant mai puternic provoaca deranjamente( un exemplu ar fi cablul TV – la un vant mai puternic calitatea imaginii lasa mult de dorit). Stiu ca exista o hotarare de consiliu local cu privire la aceasta problema si vad ca nu s-a luat in considerare pana acum. Si ca sa sustin acest idee as da exemplu capatul strazii Primaverii spre Codlea Nord unde exista retele edilitare pe stalpi de lemn din anii ’80 langa care s-au postat stalpi de beton care de un an de zile sunt doar de decor si cu toate acestea strada a fost asfaltata fara a se tine cont de acest aspect. Oricum felicitari domnului primar pentru tot ceea ce face si sunt convins de acum incolo ca lucrurile vor merge pe directia cea buna. Mult succes in continuare.

   Cu respect,
   Adrian

   • Str. Mecanizatorilor, tot de Codlea apartine, sau vom afla raspunsul peste 4 ani?
    Spor la treaba si mult succes!

  • Ati promis domnule primar, au mai promis si altii..si strazile de sus de „la romani”: Pietrei, Coastei, Cararii, tot neasfaltate sunt. Nu v-ati saturat inca de toata apa care curge la fiecare ploaie si de gropile fara numar. Si sa nu mai spun ca mai vine si iarna. Veniti macar odata in vizita cu masina si incercati sa urcati, sa vedeti cum ne stricam masinile zilnic in gropile si strazile pentru care culmea, mai platim si taxe si impozite..

 2. Se vede ca sunteti pus pe fapte mari. Sa va tina Dumnezeu naravul ca ajunsesem la capatul rabdarii.

 3. locuiesc pe strada asta si va spun ca nu am crezut ca va asfalta cineva in veci……sa ne traiti domnule primar.

Comments are closed.