Prima Școală Românească are videoclip de promovare și website cu tur virtual

0
1.095 vizualizari
views

Decembrie este luna bucuriei si a cadourilor! Iar startul primelor daruri se dă astăzi de Moș Nicolae.

Așadar, vă invităm să deschidem împreună cadoul de la Moș Nicolae pentru Prima Școală Românească. El cuprinde un videoclip de promovarea a muzeului, precum și un site interactiv.

Filmările pentru videoclip au început în luna octombrie, iar post-producția a durat aproximativ o lună. Videoclipul este conceput și produs de agenția de publicitate londoneză „This is Insomnia”, care a realizat  documentarul „13 nuanțe de român”.

Potrivit directorului de creație, Anda Teglaș, „Campania publicitară, intitulată „Cuvântul tău” promovează, în limbile română și engleză, imaginea Primei Școli Românești din Brașov, ca loc unic, în care limba română a prins formă în cuvânt tipărit. De la „cuvânt” și semnificația pe care acesta o poartă, am dezvoltat un concept video care să facă în primul rând apel la emoțiile simple pe care cu toții le simțim, indiferent de vârstă.”

În paralel cu videoclipul, a fost înnoit și site-ul muzeului http://www.primascoalaromaneasca.ro/ Acesta poate fi accesat în limbile română, engleză, germană și spaniolă. Un tur virtual vă ajută să descoperiți sălile muzeului și să accesați, doar printr-un click, informații despre cele mai importante exponate.

Prin această campanie, inițiatorii și finanțatorii proiectului, cluburile Rotary Brașov Kronstadt și Rotary București OCTO, își propun să facă vizibilă Prima Școală Românească, atât în țară, cît și în străinătate. Am pornit cu pași mici în acest proiect de susținere și promovare a Primei Școli Românești. Am organizat un bal de caritate în mai acest an și cu ajutorul comunității am strâns fonduri pentru repararea acoperișului arhivei Primei Școli. Și am continuat! Prin această campanie ne dorim ca tot mai mulți oameni să descopere că prima școală a neamului românesc se află la Brașov”, a precizat președintele Rotary Bra;ov Kronstadt, Ruxandra Coc.

Campania de promovare „Cuvântul tău” se va derula atât pe canalele media tradiționale, cât și în mediul online, versiunea în limba engleză fiind lansată atât în România, cât și în Marea Britanie.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic