Lovitură de teatru în organizația județeană ALDE Brașov

0
4.960 vizualizari
views

Organizația județeană ALDE Brașov a suferit o grea lovitură, fiind practic decimată de decizia liderilor acesteia de a părăsi formațiunea politică și de a se alătura Partidului Național Liberal împreună cu majoritatea membrilor și simpatizanților.

Adrian Veștea, liderul organizației PNL Brașov explică într-o intervenție LIVE pe pagina oficială de facebook faptul că, Valentin Șoneriu, Președintele Organizației Județene ALDE Brașov, Adrian Atomei, fost viceprimar Brașov și Președinte al Organizației Municipale ALDE, împreună cu Președintele Studenților ALDE la nivel național Adriana Bia, dar și Secretarul General de Tineret ALDE, Paul Flucuș, s-au alăturat echipei Partidului Național Liberal, demonstrând în acest fel că adevărații liberali sunt la PNL, mesaj preluat și de lderul de la Codlea, Cătălin Muntean.

Grea lovitură în plină campanie electorală! Probabil că liderii ALDE Brașov au înțeles că viitorul poate fi construit împreună cu PNL.

viitorul-impreuna

Cu o organizație în derivă la nivelul județului Brașov, Călin Popescu Tăriceanu își poate lua adio de la brașoveni, în condițiile în care la alegerile anterioare ALDE abia a depășit pragul de 5%. Ce se va întâmpla în structurile locale, dat fiind faptul că aleșii din consiliile locale aveau sprijinul și investirea foștilor lideri?

Este posibil ca pe viitor, spre exemplu la Codlea, cei 4 membri ALDE să treacă la PNL? Vom reveni cu detalii.

pnl-brasovPrecizare: Liderii la care se face referire au părăsit organizația ALDE după alegerile din vara acestui an.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic