Prima ediție a Balului Pescarilor, un eveniment de poveste

0
1.212 vizualizari
views

Balul Pescarilor Codlea (16)

Sâmbătă, 22 februarie 2014, la Cantina Restaurant Măgura Codlea s-a desfășurat prima ediție a Balului Pescarilor, eveniment organizat  de către Florin Fishing Shop în parteneriat cu Asociația Cetatea Neagră și MG Carp. Balul Pescarilor este o recunoaștere a valorilor pe care din dragoste pentru pescuitul sportiv, organizatorii doresc să le promoveze la nivelul comunității codlene.

Peste 150 de persoane au dat curs invitației de a participa în cadrul unei seri reușite, de la care nu au lipsit produsele si preparatele din pește, dar și premiile din cadrul tombolei a căror sponsori generoși au oferit produse cu specific pescăresc și nu numai. Aceștia au fost întâmpinați după cum e datina la români, cu pâine și sare.

S-au câștigat premii constând în hrană pentru pești, accesorii și unelte de pescuit, produse Avon, vouchere oferite de Best Pizza și Eclipsa Bar, dar și un schimb de ulei de mașină pus la bătaie de Piese Auto Rătan.  Nu a lipsit nici coșul cu fructe al Gavro Com. Totodată, doamnele s-au bucurat de mai multe premii oferite de Complexul Măgura constând în ședințe gratuite de manichiură. În total, un număr de 37 de premii.

Invitat special la eveniment, Ansamblul Folcloric Măgura Codlea al Casei Municipale de Cultură, împreună cu solista Alexandra Puchianu, a susținut un program de cântec și joc spre încântarea invitaților.

Galeria foto completă pe facebook >CLICK AICI<

 

Balul Pescarilor Codlea (30)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic