Codleanca Laura Lazăr, o voce rară în România

0
1.250 vizualizari
views

Laura Lazăr este născută pe data de 21 martie 1996 și este una dintre artistele din România care a fost înzestrată cu o voce deosebită, putem spune că are voce rară, cu un timbru aparte. Pe lângă muzică, artista este pasionată de modă, make-up, medicină și psihologie judiciară.ZileleCodlei-PrimaZi-Laura Lazar

Laura Lazar a început pentru prima dată să cânte la pian, pe vremea când aceasta era în clasa I. A studiat pianul timp de 10 ani la Clubul Cultural Proartis în orașul Codlea. Timpul a trecut, Laura a crescut și a realizat că are o voce deosebită și că ar putea avea o carieră în muzică. A decis să încerce să susțină examenul de admitere la Școala Populară de Arte din Brașov și a reusit, fiind admisă la secția de canto muzică ușoara sub îndrumarea unui profesor foarte bun. În prezent Laura studiază muzica clasică vocală în cadrul Liceului de Muzică „Tudor Ciortea”.

Este tânară, însă a participat la diferite spectacole, concursuri și festivaluri, unde a reușit să obțină distincții și premii.

Laura povestește cu sclipire în ochi, faptul că idolul ei este Tarja Soile Susanna Turunen Cabuli, cunoscută pe plan mondial ca Tarja Turunen.  Soprană lirică, compozitoare și pianistă finlandeză, a obținut notorietate pe plan internațional ca solistă a formației de metal simfonic Nightwish. Laura își continuă cariera muzicală și își dorește să învețe cât mai mult pentru a dobândi o carieră la fel ca cea a idolului ei.

Va invităm să ascultați unul dintre cântecele pentru care noi o felicitam pe Laura și considerăm că Tarja ar fi foarte mândră să își asculte piesa „Sleeping Sun” cântată de artista noastră din Romania.

Sursa: Centrul Cultural Virtual „Artist pentru Arta” , care îi dorește mult succes și din a cărei organizație Laura  face parte.

Laura Lazar – Sleeping Sun (VIDEO)

Laura Lazar la Zilele Codlei

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic