Prăjitura veselă – Clubul IMPACT CTSM

0
793 vizualizari
views

Clubul Impact C.T.S.M. de la Colegiul Tehnic „Simion Mehedinţi” Codlea a început implementarea celui de-al 8-lea proiect în folosul comunităţii. Proiectul de antreprenoriat social care se află în derulare se numeşte Prăjitura veselă şi are ca scop crearea unei atmosfere plăcute specifice unui  mediu familial pentru copiii de la Centrul Măgura Codlea.

Pentru a face rost de banii necesari implementării acestui proiect, membrii Clubului Impact au făcut gogoşi şi clătite pe care le-au vândut. Cu banii câştigaţi am cumpărat jucării pe care le-am dăruit de 1 iunie şi materiale didactice necesare pentru desfăşurarea următoarelor activităţi din proiect.

Membrii Clubului Impact merg de trei ori pe săptămână la Centrul Măgura unde se joacă cu copii, le citesc poveşti, îi învaţă cântece şi poezii etc.

Pe 1 iunie – Ziua Copilului, am fost prezenţi  împreună cu copiii în Promenadă, unde s-au realizat o serie de activităţi la care au participat şi ei.

Astăzi 13 iunie 2012 copiii au fost invitaţi la Centrul de Documentare şi Informare de la Colegiul Tehnic „Simion Mehedinţi”. Aici membrii Impact au organizat un program de divertisment pentru copii. Ei au vizionat filmul Veronica şi desene animate cu Tom şi Jery, au desenat, au dansat, s-au jucat cu baloane şi au ascultat povestea Cenuşăresei.

Suntem foarte bucuroşi că am putut realiza chiar şi pentru câteva ore o atmosferă veselă şi plină de dragoste.

Vor urma şi alte surprize pentru copii !!!

Membrii Clubului Impact împreună cu liderii: David Adina, Costea Mioara, Tânjală Alina şi Niţă Paul.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic