Locuitorilor din Codlea Nord nu le va mai mirosi a gunoi de grajd

5
1.042 vizualizari
views

Nici nu a fost investit oficial în funcția de primar al Codlei după ce a câștigat alegerile locale, că s-a și apucat de treabă noul primar.

Astfel, urmare a mai multor sesizări venite din partea locuitorilor cartierului Codlea Nord, în care aceștia se plangeau de mirosul insuportabil emanat de un munte de gunoi aflat pe o proprietate privată a unui cetățean, Cătălin Muntean a luat legătura cu proprietarul terenului și i-a propus acestuia să îi mute gunoiul cu mijloace de transport din cadrul grupului său de firme, pe un alt teren al proprietarului aflat pe drumul Hălchiului. Acțiunea va fi finalizată astăzi, iar locuitorilor din zona Codlea Nord nu le va mai mirosi a gunoi de grajd.

,,Foarte bine face. Un primar d-ăsta ne trebe, să se implice și să facă treabă, să fim mândri de el când trece pe stradă, nu să întoarcem capul” – a declarat un cetățean aflat în zonă.

Material VIDEO

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

5 COMENTARII

  1. mda. Ce sa zic. Incurca treaba agricultorilor doar pentru ca unii sunt obisnuiti cu mirosul gunoiului menajer, produs de ei. Pe mine ma deranjeaza foarte mult mirosul emanat de dejectiile pe care Protan le deverseaza in paraul Vulcanita, in dreptul podului 2 de pe drumul Halchiului, miros care odata cu venirea serii se simte si in Codlea Nord, si in Hiroshima, si in Colorom, si in centru.Unde o sa muta-ti Protan-ul d-le primar?

  2. Domnule primar faceti ceva cu Protanul ! s-au investit bani grei in centrale de filtrare a aerului si degeaba mirosul este de nedescris de cumplit mai ales vara nu poti sa tii un geam deschis sa te aerisesti ca pute ingrozitor ar trebui dus in alta parte cit mai departe de oras ne vin si noua rude in vizita din diferite orase si tari si se grabesc sa plece cind simt mirosul de lesuri in putrefactie mult succes!

Comments are closed.