Potop la Codlea – Mai multe străzi aflate sub ape

6
1.458 vizualizari
views

Potop Codlea

În după-amiaza zilei de 11 august, norii grei audunați deasupra Codlei s-au năpustit  cu precipitații abundente, fapt ce a cauzat inundații în mai multe zone din oraș. Traficul pe DN1 la sensul giratoriu a fost vizibil îngreunat. Pe strada Laterala canalele colectoare ale apei pluviale nu au mai făcut față, iar pe strada Constitutiei drumul a fost inundat complet, iar casele din zona s-au aflat sub asediul șuvoaielor de apă. Oamenii au ieșit la porți pentru a bloca intrarea apelor, făcând baraje sau încercând să desfunde canalul cu lopeți.

 

Potop la Codlea (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

6 COMENTARII

 1. De parca ar fi ceva nou.
  Lucrul asta se intampla de peste 10 ani in codlea da nu intereseaza pe nimeni. Ii doare la basca.

  Strazile inundate ar fi una, dar apa care intra in curti din cauza unei canalizari proaste ? Din curte intra in casa si provoaca pagube.

  La fiecare eveniment o sa ne uitam, o sa facem poze si o sa fim de fiecare data surprinsi de gravitatea faptelor.

  Asa suntem noi…

 2. Normal. Ca primaria are bani de schimbat magistrale de apa pentru a putea mari facturile in loc sa faca ceea ce trebuie. initial am crezut ca este vreun accident, ca trecuse si o ambulanta, apoi am vazut masinile de pompieri ce scoteau apa de la „Pizza Alex” si pe constitutiei canalul era full de apa.

  Totusi, daca si asta de azi a fost potop, stau si ma intreb daca o sa ploua cu adevarat tare, atunci ce se va intampla?

  • Ionut, ești într-o mare confuzie. Nu primăria schimbă magistrala de apă, am spus-o de atâtea ori. Cel puțin tu ești în necunoștință de cauză în comparație cu alti oameni de rang înalt care speculează un potop ca să facă ,,valuri,, printre codleni.

   • Oi fi in necunostinta de cauza, nu zic nu.
    Care sunt oamenii aia de rang inalt ce fac valuri?
    Cine ar trebui sa fie tras la raspundere pentru faptul ca o ploicica de 30 de minute a inundat strazi/case?
    Din fericire nu locuiesc in zona afectata, insa imi pare rau pentru cei de pe strada Constitutiei, cei care au fost afectati.

Comments are closed.