Două victime din Codlea în accidentul de la Mina 1 Mai cu drumul Vulcanului

5
2.532 vizualizari
views

Accident Mina 1 mai

Șoferul unui BMW care circula regulamentar pe drumul Codlea – Vulcan nu a mai putut evita un autoturism Ford Fiesta care, fără să se asigure, a ieșit de pe drumul de la Mina 1 Mai în direcția Codlea. Din cauza impactului  mașina Ford s-a răsturnat și a fost proiectată pe câmpul din apropiere, in cealaltă parte a drumului. La fața locului s-au deplasat 2 echipaje SMURD și Ambulanța, dar și două echipaje de poliție.  În urma accidentului au rezultat două victime care au avut nevoie de îngrijiri, aceastea fiind stabilizate și transportate la Spitalul Județean Brașov.

DSC_0008 (Copy)

DSC_0007 (Copy)

DSC_0004 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

5 COMENTARII

  1. Ia sa vedem acum, tot soferul BMW-ului este vinovat? Ca in opinia multora daca ai BMW, Audi sau Mercedes esti vinovat ca existi.

  2. Decat Bmw ,Audi sau mercedes de 50 de ani ce aveti voi prin codlea si va dati mari cu ele mai bine prefer vw opel ,skoda sau logan.Voi nu aveti Audi,Bmw voi aveti niste jeguri de masini!!!

  3. Din pacate pentru spusele tale, BMW-ul asta pare model destul de nou (Modelul asta de grila l-am vazut in general la bmw-urile fabricate dupa 2009).

    In codlea fiecare are fix masina pe care si-o permite. Nu are importanta ca e ultimul tip de Audi/BMW/VW/Opel/Whatever 🙂
    Sa judeci un om dupa masina pe care o conduce este pueril, dar asa suntem noi romanii (fara R), invidiosi pe semenii nostrii 🙂

    Apropo, Porsche, Audi, VW, SEAT si Skoda sunt marcile aceluiasi producator, si anume, VW

Comments are closed.