Noapte cu flăcări în cimitir – Incendiu la Biserica Înălțarea Domnului

0
1.290 vizualizari
views

DSC_0139 (Copy)

Pompierii voluntari ai SVSU Codlea au fost alarmați că arde sus la români, la Biserica ,,Înălțarea Domului,, puțin după miezul nopții….

Flăcările și fumul gros care au aprins mai multe coroane din cimitir, au stârnit panică în rândurile vecinilor ieșiți la porți. Însă pompierii au știut ce au de făcut. Au acționat repede, suprimând focul, existând riscul ca acesta să se extindă la una din casele de lângă cimitir. Preotul Cioaca Ioan, venit în mare grabă la fața locului, a declarat că focul a fost cauzat cel mai probabil de neglijența oamenilor care aruncă jerbele și coroanele ofilite cu tot cu candele și lumânări. Parintele refuză să creadă că focul a fost pus intenționat.

De asemenea, pompierii au fost nevoiți să intervină în aceeași noapte de 9 spre 10 august și pe strada Dacia din cart. Colorom pentru a stinge gunoaiele de la blocul 14.

Pompierii SVSU Codlea fac apel la cetatenii din Codlea pentru a privi cu responsabilitate utilizarea oricarui foc deschis, atat la padure cat si in gospodariile proprii in aceasta perioada de canicula.

DSC_0137 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic