Poliția rutieră a intensificat controlul în trafic pe raza Municipiului Codlea

5
1.910 vizualizari
views

Lucrători din cadrul Poliției Naționale, serviciul Circulație Rutieră au intensificat activitatea de control în trafic pe raza Municipiului Codlea. Echipajele de o parte și de cealaltă pe DN1 fac verificări asupra documentelor și a valabilității acestora, a inspecției tehnice a autoturismelor, cât și a portului centurii de siguranță. Prin sondaj sau acolo unde există suspiciuni, aceștia verifică și consumul de băuturi alcoolice cu aparatul etilotest.

Traficul cel mai mare pe raza municipiului se desfăsoara între orele 6.30-8.30 și 16.00-17.30

Control in trafic (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

5 COMENTARII

 1. MNI se pare o idee foarte buna. in vedere ca sunt multi conducatori auto care nu isi pun centura de siguranta si nu sunt la zi cu actele .. si expira … foarte bine fac politistii ! 😉

 2. Foarte bine! Așa trebuie.
  O singură mențiune: mi-ar place ca poliția să iasă și seara în control și să oprească și mașinile potentaților din Codlea când se retrag spre viluțele lor și să le pună fiolele la guriță.
  Ar avea o mare surpriză.
  Totodată ar fi bine ca inclusiv acești potentați ai Codlei să fie opriți atunci când nu-și pun centura sau vorbesc la telefon nonstop.
  Dar așa cum bine se cunoaște, poliția rutieră este mumă pentru unii și ciumă pentru alții.

  • Si crezi ca se va schimba ceva? In toamna a intors un potentat dinasta de care zici tu pe linie continua, in fata mea. Politia era la colt. Ghici pe cine a oprit pentru control de rutina?

 3. Corect Ionuțe! Adevăr grăita-i băiete!
  Chiar așa, ce bine ne-ar prinde nouă, amărăștenilor din Codlea, să avem o statistică cu acele cazuri în care potentați locali au fost amendați sau măcar avertizați pentru contravenții banale, darămite de exemplu pentru consum de alcool.
  Căci se știe că acești potentați, în goana lor după obiectul muncii lor, umblă câtu-i ziulica de-a lungul și de-a latul Codlei, cu telefonul la mufă, non stop și fără centură, parchează unde vor mușchiuleții lor, ce de! au cu ce!
  Te mai și înjură și claxonează, dacă te târâi cu viteză legală încetinindu-i din activitățile lor foarte importante.
  Știu caz concret, nu dau nume că după aceea se irită foarte tare, că există un agent de circulație destul de corect, despre care umbla vorba că ”nu iartă”.
  Și a îndrăznit să oprească o doamnă potentată și să-i atragă atenția pentru niscavai nereguli banale de circulație!.
  Atât i-a trebuit , c-au început să zbârnâie mobilele spre șefia de la Brașov și chiar mai sus și să vezi că a doua oară potentata a trecut liniștită ocupându-se de afacerile sale prețioase la volanul mașinii.
  C-așa în Românica noastră scumpă, suntem egali în fața legii, dar numai până în momentul în care intră pe fir relațiile și ”obligațiile”.

 4. Cu mersul incet nici eu nu sunt deacord. Mor de draci cand vad pe cate unu ca se misca cu 30-40 Kmph pe strada Lunga si mai sta si pe mijlocul drumului, cand ar putea merge spre margine, ca incap 2 masini pe o banda fara sa treci de linia continua in unele portiuni.
  Stiu, este vorba de Dl. Ma********. Si Dl. Lih**** era spaima codlei cand a venit la politia rutiera, dar este mai putin corect.
  Acum 2 ani m-a oprit in fata la politie ca „am depasit pe linie continua”. De fapt iesea un idiot cu spatele din parcare si ca sa nu-i f*t una`n dos l-am ocolit prin stanga, calcand linia continua. Am fost oprit eu si un taximetrist de la celebra firma VIP. Cel de la VIP a sunat „pe cine trebuie” si i-a dat drumul fara comentarii, mie vroia sa-mi ia permisul, cu aroganta lui innascuta.

  Pentru mine, faptul ca este politist nu ma incanta cu nimic, nu ma face sa ma port altfel, nu ma face sa respect o persoana doar pentru ca este politist sau este mai in varsta. Am tot respectul pentru unii politisti care stiu sa fie in primul rand OAMENI si nu as da nici o flegma pe unii care se folosesc de uniforma de politist ca sa-si arate OOle (pe care nu le au).

  Oricum, problema nu este doar la noi la codlea, este peste tot. Chiar ieri citeam un articol din jurnalul: http://jurnalul.ro/stiri/observator/hotii-au-furat-gardul-puscariei-pelendava-640010.html am ramas masca pana unde poate ajunge coruptia in Romania.

Comments are closed.