Poliția locală din Codlea dă amenzi preferențial

9
2.293 vizualizari
views

Indiscutabil, zona cu acces interzis pe care o supunem atenției este promenada orasului, loc în care administrația a montat câțiva stâlpi cu lanțuri și un semn mare de interzis accesului cu autoturisme, excepție făcând riveranii (cu condiția să nu staționeze în fața porții) și mașinile de marfă care aprovizionează comercianții.

Cum lucrurile au fost lăsate la voia întâmplării în perioada trecută, mare parte din tinerii din oraș s-au strecurat deseori cu mașinile în promenadă. Din comoditate cel mai probabil. Odată cu noile reglementări, sarcina de a stopa acest fenomen de ,,a intra” cu mașina în club, a revenit poliției locale. Doar că, pe principiul ,,pentru unii mumă, pentru alții ciumă”, agenții poliției locale din teren trec cu vederea mașinile parcate în frumoasa zonă istorică, unde în mod normal ar trebui să te recreezi.

Cum nu cred că este cazul să demarăm o campanie de informare (semnul INTERZIS este mare cât roata carului), normal ar fi ca în zonă să fie instalată o cameră de supraveghere video, că tot se plânge poliția locală că nu are oameni, iar amenzile să nu fie date preferențial.

Evident, pe procesele-verbale încheiate se va consemna că persoana amendată contravențional ,,REGRETĂ FAPTA”, chiar dacă aceasta nu a semnat, iar procesul-verbal a fost întocmit în lipsă. Probabil că regretă după poziția în care și-a lăsat mașina în promenadă, în acest sens existând foto realizată de către agentul constatator. Cine știe…

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

9 COMENTARII

  • Domnule Buzdugan Eusebiu eu il cunosc pe agentul care a incheiat acel proces-verbal, dar intrebarea mea este daca stiti ce salariu castiga lunar…..pentru 600 lei pe luna mai poate sa si gresasca……a gresi e omeneste.

    • eu niciodata nu am inteles faza ca daca nu iti convine salariu sa nu stai in locul respectiv de munca…….oare locurile de munca se gasesc in copaci? sau tu esti o fetita lu mama de bani gata la care nu ii lipseste nimic si nu duce grija zilei de maine. Inainte de a judeca niste oameni ar trebui ca toti sa se analizeze pe ei. De aceea o ducem bine in Romania ca pe fiecare intereseaza de capra vecinului.

 1. daca este semnalizat cu INTERZIS nushtiu de ce tinerii adolescenti totusi intra cu masina pe promenada unde ai voie doar sa te relaxezi …cei care primesc amenzi trebuie sa realizeze ca au incalcat vreo regula . de aceea eu sunt de acord cu amenda !
  “Ce`si face omu cu mana lui e LUCRU MANUAL ! ! ! “

   • Multumesc pentru corectie…Intradevar am gresit…Dar sa revenim la subiect…Chiar daca salariul lor este de 600 RON ,totusi trebuie sa-si indeplinesca atributiile…Nu cred ca asta e un impediment….

LĂSAȚI UN MESAJ