Pizzeria Lucia, o nouă afacere prin programul Start-Up Nation la Codlea

0
3.721 vizualizari
views

Cei care i-au trecut pragul Pizzeriei Lucia din Codlea spun că gustul de pizza este inconfundabil. Pizza Lucia este cea mai nouă afacere din oraș în domeniul HoReCa, prin programul Start-Up Nation. Echipei de la Pizza Lucia s-a alăturat un pizzar cu 10 ani experiență în domeniu, care a venit tocmai din Dâmbovița.

Am încercat să aflăm care este secretul unei pizza desăvârșită, iar pizzarul Andrei Claudiu spune că folosește materie primă de calitate și secretul este blatul de pizza. Nu este tocmai secret, continuă Andrei Claudiu. A împărtășit de-a lungul timpului rețete de pizza, dar nu fiecăruia îi este dat să facă blatul corect. Foarte deschis, Andrei Claudiu ne spune cu mâna pe inimă că nu păstrează secrete. Cine are nelămuriri și vrea să încerce acasă, poate trece pe la pizzerie.

Pizza Lucia se adresează tuturor gurmanzilor iubitori de pizza, însă vine pe piața și cu o rețetă de pizza țărănească, adaptată nevoilor românilor. Despre noua afacere stăm de vorbă cu Lucia Iordache, administratorul afacerii:

”Suntem de peste 20 de ani în domeniul acesta al comerțului și restaurantelor, iar oportunitatea oferită de un program național de a accesa fonduri ne-a dat curaj. Cum vor aprecia consumatorii produsul nostru? Nu știm, rămâne la aprecierea fiecăruia, în condițiile în care în Codlea mai sunt și alte pizzerii. Dar este loc pentru toată lumea pe piață”, spune Lucia Iordache.

VIDEO PREZENTARE PIZZA LUCIA

Noi am fost și ne-am convins. Blatul ți se topește în gură deși are o textură aparent crocantă, iar aroma de pizza ieșită din cuptor îți copleșește papilele gustative.

Pizza Lucia, strada Dacia nr 6 (fosta cantină Colorom)

Livrări la domiciliu la telefon 0 746 511 626

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic