Aglomerație la inaugurare și cozi pentru reduceri la AFI Brașov

1
6.268 vizualizari
views

Cel mai modern centru comercial si de afaceri de peste 45.000 metri pătrați, cu o parcare pe 5 nivele de aproximativ 1500 locuri și o investiție totală de 150 milioane de euro a fost inaugurat în buricul târgului din Brașov. La deschidere au participat noul primar al Brașovului, Allen Coliban, ambasadorul Israelului, dar și CEO AFI International. Nu a lipsit nici Adrian Veștea, președintele CJ Brașov . Toată crema brașoveană a fost prezentă. După inaungurare s-a permis accesul publicului. La intrare s-au format cozi, oamenii au așteptat și câte 20 de minute să intre în mall, coada s-a întins pe mai bine de 100 de metri.

Interiorul mall-ului s-a animat rapid, însă reducerile practicate de un agent economic au atras consumatorul ca un magnet. Oamenii s-au așezat la coadă în mall așteptând să intre în magazinul agentului economic pentru tigăi în principal, care erau la 78% reducere. Tigaia la 100 de lei se vindea cu 20 lei. Însă au existat și alte reduceri la electronice și electrocasnice de până la 51%. De apreciat armata de agenți de securitate care avertizau publicul să păstreze distanța și să poarte corect masca de protecție.

VIDEO – AGLOMERAȚIE și COZI LA AFI BRAȘOV

În altă ordine de idei, investiția este una de bun augur și oferă brașovenilor multe facilități.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Normal, jidani au vrut terenul nu clădirea!..Ca în sceneta cu puiu călinescu și fabrica de roabe….!!parcă în stare de urgență nu sunt admise adunaturi de cretini!!..păi cum e cu covidul bă mascaricilor??…

Comments are closed.