Peste două sute de persoane au participat la campania de curățenie a comunei Vulcan

0
2.196 vizualizari
views

Peste două sute de persoane, de toate vârstele, au participat la acțiunea de voluntariat organizată de Primăria Vulcan și au curățat străzile, potecile și zonele de agrement. Marius Doda, primarul comunei, spune că este cea mai mare acțiune de ecologizare din ultimul timp și se bucură că localnicii, atât cei din Vulcan cât și cei de la Colonia 1 Mai, au răspuns solicitării în număr mare.

Pe parcursul acțiunii au fost adunate gunoaie, s-au curățat rigole, au fost adunate peturile din zona de agrement. Au participat copii, tineri, persoane vârstince, voluntari ai Asociației Rescue 4X4 care au susținut transportul sacilor de gunoi din zonele greu accesibile. S-au strâns peste 400 de saci de gunoi, iar acum comuna Vulcan arată cu adevărat verde. De asemenea, participanților le-au fost distribuite sandwich-uri și apă minerală.

De apreciat toată comunitatea, însă un caz special ne-a atras atenția, și anume, un domn care deși prezintă un handicap fizic (lipsa unui picior) și-a pus la dispoziție scuterul și a cărat sacii de gunoi.

VIDEO – Acțiune ecologizare comuna Vulcan

GALERIE FOTO ACȚIUNE ECOLOGIZARE

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic