Performanţa voleibalistelor CSM Codlea

0
2.133 vizualizari
views

În perioada 10-14 aprilie 2013, s-a desfăşurat faza semifinală a campionatului la categ. Junioare 1 – la Rm. Vâlcea.

Echipele care au participat la această semifinală au fost: CSM Bucureşti, CSU Medicina Tg. Mureş, CSS Baia Mare, CSM Codlea, CNMB CET Govora Rm. Vâlcea şi CSS Pro-Volei Botoşani.

În această fază a campionatului, dupa disputarea meciurilor cu fiecare dintre echipele participante, regulamentul FRV (Federaţia Română de Volei) a stabilit participarea la faza finală a primelor trei echipe clasate. Astfel, din cele 6 echipe cu şanse egale, doar primele 3 s-au calificat în faza finală.

În turneul final, echipele isi vor disputa suprematia la nivel naţional (aur, argint si bronz).

Fetele noastre au învins echipele de la Vâlcea şi Botoşani şi au pierdut în faţa celor de la Bucureşti, Tg. Mures şi Baia Mare. În urma acestor rezultate au obţinut locul 4 (patru). Un rezultat excelent în condiţiile în care, spre deosebire de echipa de la Codlea, care este club sportiv municipal format din junioare din propria pepinieră, toate celelalte 3 echipe clasate înaintea noastră sunt centre naţionale de excelenţă ale voleiului românesc.  ,,Performanţa realizată de voleibalistele noastre a însemnat efort, ambiţie, stăpânire de sine şi dăruire. Este pentru prima dată când fetele ajung atât de departe. ” – declară  preşedintele CSM – Mihai Dumitrescu, prezent la meciurile susţinute de echipă.

În altă ordine de idei, echipa va relua proiectele pentru anul competitional urmator in toamna, si anume: Divizia A2 si Junioare 1. Dupa o binemeritata vacanta, fetele reincep antrenamentele , iar conducerea este in cautare de noi valori care sa consolideze Codlea la aceasta sectiune a sportului.

Lotul CSM Volei este format din: Costână Cristina, Raita Cristina, Lăzăroiu Delia, Lăzăroiu Camelia, Cătinean Roxana, Haba Andreea, Gherghiniş Mădălina si Funigănă Larisa. Antrenor Andrei George

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic