Percheziții într-un dosar de trafic de minori, proxenetism și droguri

0
2.870 vizualizari
views

Polițiștii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate au descins în această dimineață în mai multe locații din Brașov și alte 3 localități, în cadrul unui dosar care are în vedere mai multe infracțiuni, printre care traficul de minori, proxenetismul și traficul de droguri.

Printre persoanele reținute și duse la audieri se află și Alen Moisin Valentin, în vârstă de 19 ani, fiul lui Alen Moisin Daniel, cunoscutul interlop brașovean. Tot în această dimineață a fost reținut și Cotos Adrian, un alt cunoscut interlop de clanul sportivilor.

Alen Daniel Mosin, este unul dintre cei mai cunoscuți interlopi ai României care execută o pedeapsă cu închisoarea încearcă din răsputeri să obțină liberarea condiționată. Alen Daniel Moisin, fost lider informal al lumii interlope brașovene, a fost condamnat la 8 ani și 8 luni de închisoare, pentru infracțiuni grave din domeniul criminalității organizate.
În cursul carierei infracționale acesta a fost judecat pentru tulburarea liniștii publice, proxenetism, furt calificat, infracțiuni informatice, infracțiuni contra persoanelor, șantaj, cămătărie, trafic de droguri.
La o percheziție în luna ianuarie 2017, anchetatorii au găsit în locuință acestuia 46 de tablouri în valoare de 50.000 euro, 4 bucăți de fildeș de elefant având greutatea totala de 53 kg și o valoare estimata la 53.000 euro și aproape un kilogram și jumătate de cannabis. La un moment dat a plecat din țară în Spania, unde a fost prins și extrădat.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic