Cei doi atacatori ai taximetristului au fost reținuți pentru tentativă de omor

0
2.824 vizualizari
views

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tentativă la omor”.

Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că la data de 24 mai 2021, în jurul orei 02,45, un bărbat, în vârstă de 40 ani, în timp ce efectua transport public de persoane, în regim taxi, ar fi preluat patru persoane de sex masculin de pe raza județului Covasna, pentru a le transporta în municipiul Brașov. Ulterior, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, precum și a unor discuții în contradictoriu, două dintre cele patru persoane de sex masculin, l-ar fi agresat fizic pe conducătorul auto și i-ar fi provocat leziuni la nivelul feței și spatelui cu un obiect tăietor-înțepător.
În urma unui complex de activități procedurale desfășurate în cauză, polițiștii au identificat cele două persoane ca fiind doi tineri, în vârstă de 21 ani și 24 ani din municipiul Brașov.
Astfel, la data de 25 mai 2021, polițiștii brașoveni au efectuat patru percheziții domiciliare pe raza municipiului Brașov și a județului Covasna, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă în vederea continuării cercetărilor.
În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.
În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub delegarea unității de parchet competente, în care se va dispune soluție legală la finalizarea anchetei.

Activitățile efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lîngă Tribunalul Brașov, au fost desfășurate de către polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale, Secțiile 1-2 Poliție, Poliția Municipiului Codlea, Serviciul Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna, beneficiind de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic