Pentru a realiza ca esti prost,trebuie sa te duca totusi mintea

3
1.368 vizualizari
views

Circula un nou eveniment pe Facebook, unul care, jur sa-nnebunesc pe ce am mai scump, (sireturile de la pantofi, de care imi vine sa ma spanzur citind evenimentul) ca m-a dat cu roatele-n sus iremediabil. N-am mai scris de mult timp la sectiunea „Cu facebook-ul prin sat”, mi-am spus ca, asa cum sunt multe minti luminate pe ulita site-ului de socializare, vor exista si tartacute indesate cu rumegus. Dar cu rumegusul astora chiar treci iarna! Nu de unul singur, ci cu toti locuitorii orasului! Sa vedem…

Mini Laptop ABSOLUT GRATUIT PENTRU PRIMII 100.000 de participanti
Share · Public Event

Time
Wednesday, July 27 at 3:30pm – July 31 at 11:30pm
Location
pe facebook
Created By
Papagali Vorbitori
More Info
Pentru a participa, trebuie sa urmezi acesti pasi:

*1. Click pe „Particip”.

*2. „Like” / „Imi place” aici: http://www.facebook.com/pa​ges/Papagali-Vorbitori/120​991581325703

*3. Invita toti prietenii apasand butonul de sub poza cu laptop-ul din stanga-sus pe care scrie „Invita persoane”/”Invite Guests”. Avem un script special conceput pentru asta ce inregistreaza fiecare persoana care isi invita TOTI prietenii. Daca nu va invitati prietenii nu veti fi inregistrati de script si, in concluzie, nu veti primi Laptop-ul.

*4.Scrie pe perete „Particip” si modelul de laptop dorit (Apple-Asus-Acer-Toshiba-S​amsung)
–––––––––​–––––––––​–––––––––​–
Taxele de transport le suportam noi in totalitate, deci nu trebuie sa va faceti griji pentru costuri. -ne rezervam dreptul de a schimba oricand datele acestui eveniment

INVITA PRIETENII FOARTE RAPID:

http://www.gr8-life.com/ro​/tiri/624-facebook-cod-pen​tru-selectarea-automata-a-​prietenilor


Cat de destept tre` sa fii, sa iti imaginezi ca 100.000 de oameni vor primi cate un mini Laptop? Si absolut gratuit! De parca exista si mai putin gratuit, mai mult gratuit sau foarte gratuit? Dar absolut? E ca si cum ai spune ca ti-l si instaleaza, in baie eventual, acolo unde ar trebui sa faca un dus rece toti cei care viseaza la laptop. Ca doar vorba aia, ti-l da dupa preferinte, laptop cu hidromasaj, laptop cu lecitina, lapTOPfraieri. E pentru toti, ca-i peste 50!

Sau, poate, cel care a creat evenimentul pe facebook, „Papagalii vorbitori”, a vrut sa spuna ca va oferi un mini laptop cand se vor aduna primii 100.000 de utilizatori participanti? Aiurea. Poate schimba datele din eveniment si trimit „leptoapele” la pastele cailor, asa cum reiese ca isi rezerva dreptul sa o faca acesti pacalitori de naivi.  Si nici nu-s multi, Doamne!   20,236 Attending , selectie naturala si.. absolut gratuita!

Prosti, dar multi, Maria Ta! – Lapusneanu

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Reclama sufletul comertulu,da’ comertu’ sufletu ! Cand vad unu mai prost ca mine si iremediabil,simt cum inima-mi salta de bucurie.

  2. Mai e una cu un i-phone 4!!! Am primit-o de pe la vreo 5 persoane diferite, in ultimele 2 zile! Multi, da’ prosti!!!

Comments are closed.