Pentru a avea succes trebuie să îți placă ceea ce faci!

0
2.900 vizualizari
views

Nu sunt primul care o spune, însă din proprie experiență vă pot confirma că exact așa stau lucrurile: pentru a avea succes trebuie să îți placă ceea ce faci!

Nu este doar un slogan. Veți zâmbi probabil, dar astăzi voi vorbi despre doamne. Totul începe la cafeaua de dimineață. Cunosc cel puțin 20 de doamne și domnișoare, care se sfătuiesc în ale pusului părului pe moațe, în ale manichiurii și machiatului și dacă ai sta să le asculți vorbind la cafea, pe lângă multitudinea de idei și metode, ai realiza că toate, dar absolut toate, vorbesc cu pasiune și pun suflet în încercarea de a se convinge una pe cealaltă despre metoda aleasă. Cu argumente, totul în cel mai mic detaliu. Și mai ales cu dorința de a demonstra ce spun. Cum ți-ar sta bine, în ce culori, clasic sau futurist,

Unii ar numi povesteala asta marketing gratuit, respectiv servicii pro bono între fete, însă multe reprezentante ale sexului frumos au ajuns la concluzia că o pasiune poate fi oportunitatea unei afaceri, una de succes chiar, intitulată New Style Beauty Salon! Vă invit să vă convingeți… la o cafea!

NEW STYLE BEAUTY SALON

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic