Parteneriat româno-german: Municipiul Codlea se înfrățește cu Remseck am Neckar

0
4.005 vizualizari
views

Consiliul Local al orașului german Remseck am Neckar a aprobat printr-o hotărâre demersurile făcute de administrația codleană cu prilejul vizitei delegației germane la Zilele Municipiului Codlea, de a stabili un parteneriat între cele două localități. ”Înfrățirea” prevede schimburi culturale, susținere administrativă și pregătire în vederea dezvoltării armonioase a celor două regiuni. Trebuie să recunoaștem totuși că parteneriatul este un mare plus pentru administrația codleană pentru că are ce învăța de la omologul german, mult mai dezvoltat și mai experimentat. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Codlea pe pagina sa de facebook:

”Am deosebita plăcere să vă aduc la cunoștință faptul că ieri, 21.11.2017, în cadrul ședinței Consiliului Local al localității Remseck am Neckar (Germania), a fost aprobată înfrățirea acestui oraș cu localitatea noastră. 
Sunt bucuros că demersurile începute de administrația publică locală, la Zilele Codlei din acest an, s-au finalizat cu succes, urmând ca în ședința noastră de Consiliu Local din luna decembrie să aprobăm și noi această înfrățire, fiind prima de acest fel pentru comunitatea noastră.” – a spus Cătălin Muntean

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic