Parcul cu soare își va recăpăta frumusețea de odinioară

6
1.889 vizualizari
views

Parcul cu soare

De la începutul lunii iulie, administrația locală execută diferite lucrări de reamenajare peisagistică în cel mai cunoscut, dar și cel mai vechi parc din oraș. Parcul cu soare, o mândrie a urbei, va fi refăcut complet, începând cu sistemul de irigatii și terminând cu băncile, coșurile de gunoi și iluminatul public. Cel mai probabil, iluminatul public din parcul cu soare va fi independent de cel stradal și va fi realizat cu celule fotovoltaice care se încarcă ziua și luminează noaptea.

Totodată, va fi reconstruită fântâna arteziană, iar pe alei vom putea vedea mici monumente cu busturile personalităților istorice locale.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

6 COMENTARII

  1. Parcul doar trebuie ingrijit nu ii mai tebuie nimic bolovani si nici cioplituri mai lasati si aer.
    Ce e prea mult strica

    Sasi inainte au pus doar niste banci voi ati pune si nave spațiale e opinia mea ,a unuia care a crescut acolo de mic

  2. Copiii nu au nevoie de flori, ci de locuri de joaca. Este o rusine ca asa un municipiu nu are cel putin, repet, cel putin un loc de joaca sigur si frumos pentru acestia.
    Nu este un lucru rau ca vrem sa dam o nota frumoasa si curata orasului, dar cred ca ar trebui sa vedem si care sunt prioritatile.

  3. micutii di codlea au nevoie de o cresa !!!! dar poate ca studiul facut de dom” primar a artat ce mai multa nevoie de flori in parc decat de o cresa

  4. asfaltati si intrarea in park respectiv terminala starzii Horia? am inteles ca este integrata in zona A, locatarii platind impozite pe masura…….. e numai praf si masini, nu e nici o siguranta pentru copii.

Comments are closed.