O profesoară din Brașov și-a înjunghiat fiul și apoi s-a aruncat în fața trenului

0
908 vizualizari
views

În urmă cu câteva zile, ar fi izbucnit un scandal între profesoara de 60 de ani și fiul ei de 34 de ani, în apartamentul în care locuiesc. Într-un moment de disperare, mama și-ar fi atacat fiul cu un cuțit, scrie presa locală.

După ce și-ar fi înjunghiat fiul cu un cuțit, femeia ar fi încercat apoi să își pună capăt zilelor și s-a aruncat în fața unui tren, fiind rănită grav.

Martorii care au asistat la momentul șocant au alertat autoritățile.

Victima prezenta un traumatism cranio-cerebral cu plagă și era conștientă, i s-a acordat asistența medicală necesară la fața locului de către personalul medical, iar ulterior aceasta a fost transportată la spitalul județean Brașov”, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

Fiul femeii a anunțat la 112 că a fost înjunghiat și a fost preluat de o ambulanță.

Plăgi la nivelul abdomenului, antebraț și mână stângă. Pacientul părea cu un retard psihic, nu a putut să dea detalii, era singur, aflat la domiciliu”, a spus Steluța Coțiu, director medical la Serviciul de Ambulanță Județean Brașov.

Încă nu este clar ce s-a întâmplat în apartament și de la ce ar fi pornit conflictul. Nici profesoara și nici fiul ei nu au putut fi încă audiați de polițiștii din cauza stării de sănătate precare, potrivit stirileprotv.ro.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ