O furtună puternică a facut ravagii în Parcul cu Umbră

4
1.664 vizualizari
views

Doi arbori seculari au fost trântiți la pământ de forța unei furtuni în Parcul cu Umbră în data de 22 martie. Primul arbore a fost smuls din pământ și a rupt doi stâlpi de iluminat și căzut peste refugiul pentru persoane. Chiar și podul de lemn a fost rupt. Zgomotul produs de căderea copacului i-a speriat pe copiii aflați la cursuri.

La fața locului s-au deplasat pompierii voluntari de la Codlea. S-a intervenit cu dificultate din cauza vântului care bătea cu putere, existând riscul ca și celilalți arbori bâtrani, mâncați de vreme și putreziți, să cadă.

O furtună la fel de puternică s-a mai abătut asupra Codlei în urmă cu mai bine de 100 de ani.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

4 COMENTARII

 1. Pacat dar, cum au fost fixati acei stalpi de iluminat lucru , facut de mantuiala . Intradevar copacii sunt batrani si au radainile putrezite , ar trebui taiati si cel mai important plantati altii in loc dar ……. sper ca se vor planta altii in loc

 2. Servus, Ovi!
  Furtuna puternica? :)) De unde prietene, de unde? Este doar o rabufnire de orgoliu a vremii de iarna obisnuita, care nu se prea da dusa 🙂
  Mai tii minte ce viscol si ce zapezi erau in vremea copilariei noastre? Eh, chiar si in situatii de genul asta, nu existau probleme pe reteaua electrica!!!
  Totul este lasat in paragina, inclusiv intretinerea&aducerea in parametri reali a retelei electrice in functie de consumatori!!!
  Observ in secundele astea repetate caderi de tensiune, caderi care imi aduc prejudicii vis a vis munca mea online pentru companie. Vor fi luate la cunostiinta si, vor fi folosite impotriva celor care gestioneaza distributia energiei electrice in „municipiul Codlea”, intr-un proces cu mare sorti de izbanda!!! Compania in cadrul careia lucrez se va alatura companiei „LIDL” si va cere in instanta daune pe masura defectiunilor rezultate.
  Nu este posibil sa platim atata amar de bani catre Electrica, iar ei sa-si bata joc de clienti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.