Ne mișcăm și noi mai cu talent?

2
1.130 vizualizari
views
Foto arhiva

Într-o adresă înaintată administrației locale din municipiul Codlea, firma spaniolă care se ocupă de reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție și a sistemului de canalizare, incusiv stații de pompare apă uzată în oraș, aduce la cunoștință că în ziua de vineri, 10 octombrie, se vor efectua lucrările de asfaltare pentru strada Măgurii, tronsonul Nicolae Bălcescu, pe o lungime de 211 metri.

E bun și atât decât nimic, parcă aș spune. E ca și cum am fi fost anunțați că se primește pâine caldă la magazin, dar că brutăria livrează două pâini și un ciric (Dicţionar de argou al limbii …… ciric, ciricuri s.n. 1. felie de pâine în greutate de 125gr., primită de deținuți).  Dar ne mișcăm și noi mai cu talent, domnilor de la firma Ocide Construccion? Că ne-ați exasperat cu tărăgănatul acestor lucrări, în condițiile în care peste 70 % din suprafața orașului este săpată haotic, în care oamenii își rup picioarele și mașinile deopotrivă!

Cetățeanul arată cu degetul înspre administrație, administrația v-ar strânge de gât cu proiectul vostru cu tot! Unde vă sunt termenele de execuție din planul sistematic de reabilitare? Probabil că sensul cuvântului ,,sistematic,, are o altă conotație în limba spaniolă, dar termenele de execuție nu sunt stipulate în contract?

Să nu care-cumva să ajungeți să își pună toți conducătorii auto din acest oraș mașinile de-a curmezișul în semn de protest pentru lipsa de implicare și transparență cu care ne sfidați, că tot orbul îi vede pe cei câțiva muncitori care dau la lopată în dorul lelii pentru că nu și-au primit remunerația.

 

Foto arhiva
Foto arhiva
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

  1. cata dreptate ai Ovi!
    un exemplu clar: str. Crizantemelor…..s-au apucat de sapaturi de luni de zile, soseaua a ramas „VARZA”, au bagar apometre doar pe preferinte..si platim apa….degeaba

  2. …o oarecare vina o are si Primaria Codlea. Nu trebuia sa-i lase sparga tot orasul. Un exemplu pozitiv se petrece in Brasov pe bulevardul Grivitei, unde ce-i care efectueaza lucrarea sparg asfaltul si isi introduc conductele pe 100 – 150 m, dupa care astupa santul si toarna o plomba de asfalt pentru a se putea circula. Ganditi-va ce ar fi insemnat ca tot b-dul Grivitei sa fie in lucru!

Comments are closed.