Municipiul Codlea va intra din nou în scenariul roșu

1
3.004 vizualizari
views
Centrul Istoric al Municipiului Codlea

Municipiul Codlea a depășit din nou rata de incidență de 3 la mia de locuitori, luni, 22 februarie, când DSP a raportat cifra de 3,24. Cel mai probabil în cursul zilei de joi va veni și hotărârea CJSU (Comitetului Județean pentru Situații de Urgență) de schimbare a încadrării din scenariul galben în cel roșu, dacă incidența va rămâne 3 zile consecutiv peste limită, astfel că din nou vor fi închise restaurantele, muzeul, casa de cultură, iar copiii vor participa la ore conform acestui scenariu.

În altă ordine de idei, această ”alba-neagra” cu incidența dă bătăi de cap atât proprietarilor de restaurante, care cheamă personalul la muncă pentru câteva zile și fac stocuri de marfă sub rezerva incertitudinii de a funcționa, cât și instituțiilor de învățământ. Aceste treceri de la un scenariu la altul i-au zăpăcit pe copii, spune un părinte. Nici noi ca părinți nu mai știm cum să procedăm, am ajuns să pierdem șirul, când merg și când nu merg copiii la școală. Toată această situație se răsfrînge asupra educației copiilor noștri, spune o mămică indignată.

Vezi aici incidența pe localități:

http://dspbv.ro/pdf/incidenta-localitati-22-02-2021.pdf

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Sa nu fie indignată mămica, pentru că concetățenii ei sfidează orice urma de distanțare,de protecție anticovid, în special țiganii!!..si haosul din poiană se răsfrânge în toată țara bârsei!!!…mulțumiți-i primarii brașovului și prefectului!!!..întrebați-i pe ei doamnă, de ce au băgat brașovul în zona roșie!!!..

Comments are closed.