Deși se află în scenariul roșu, Poiana Brașov atrage turiștii ca un magnet!

1
3.064 vizualizari
views

Turiștii și localnicii par să nu se mai sperie de creșterea numărului de cazuri de persoane confirmate pozitiv, nici de faptul că Brașovul, implicit stațiunea Poiana Bașov, se află în scenariul roșu cu o incidență de peste 3 la mia de locuitori.

Miile de turiști continuă să vină la munte pentru a se bucura de timpul frumos, de zăpada excelentă de pe părtii și preferă să stea la coada de la telegondolă zeci de minute bune pentru o coborâre cu schiurile sau placa pe pârtie.

Și dacă tot sunt închise școlile, copiii s-au mutat și ei pe pârtiile de săniuș sau la școlile de schi din Poiana Brașov.  Autoritățile se străduiesc să facă față valului de oameni și continuă să le atragă atenția să poarte mască și să păstreze distanța. Dacă la masca de protecție este mai simplu, partea de distanțare fizică este relativă la coada de la telegondolă.

Foto: Coada la telegondolă, sâmbătă, 20 februarie.
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Dacă te prinde miliția pe stradă iți da amendă, dar in poiană nu!!..ce fel de popor mai e si ăsta??..ce fel de legi sunt astea?…lui mitică îi închizi cafeneaua, are si omul trei mese, iar aici sunt mii de aurolaci cur în cur…

Comments are closed.