Municipiul Codlea se închide din nou, rata incidenței a depășit 3 cazuri la mia de locuitori

0
6.017 vizualizari
views
Codlea-Promenada Iarna
În municipiul Codlea se închid din nou restaurantele, centrele muzeale, Casa de Cultură Codlea, dar și sălile de jocuri de noroc. Măsura se impune pentru o perioadă de 14 zile. Hotârărea intră în vigoare pe data de 30 ianuarie la miezul nopții.
 
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 19/2021, privind constatarea incidenței cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile în unitățile administrativ-teritoriale Codlea și Șoarș, care prevede următoarele:
Art.1 În unitățile administrativ-teritoriale Codlea și Șoarș s-a constatat depășirea incidenței cumulate de 3/1000 de locuitori a cazurilor de infectare cu virusul SARS-COV-2 în ultimele 14 zile.
Art.2 Începând cu data de 30.01.2021, ora 0:00 în unitățile administrativ-teritoriale menționate la art. 1 se vor aplica pentru o perioadă de 14 zile măsurile prevăzute în H.G. nr. 3/12.01.2021, corespunzător ratei de incidență de peste 3/1000 de locuitori.
Art.3 Ținând cont de incidența cumulată a cazurilor de COVID-19, prezenta hotărâre urmează a fi reevaluată la finalul perioadei menționate la art.2.
Art.4 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență Codlea și Șoarș vor asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri și vor dispune măsuri în vederea monitorizării acesteia.
Art.5 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență Codlea și Șoarș vor proceda cu celeritate la informarea populației, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice, cu privire la măsurile dispuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic