Municipiul Codlea s-a alăturat transportului metropolitan Brașov

5
1.226 vizualizari
views

Primarii din 16 localități din zona metropolitană Brașov au bătut palma în vederea constituirii Asociației Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Brasov, printre care și Primăria Municipiului Codlea, în sedința din 28 ianuarie 2013, la punctul 11 de pe ordinea de zi.

PCT.11 Proiect de hotărâre, inițiat de primarul mun. Codlea, privind participarea Municipiului Codlea la constituirea Asociației Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Brașov- Expunerea de motive a primarului nr 1668/22.01.2013 (C5)

Efectele care decurg din luarea unei astfel de hotărâri ar fi mai mult decât benefice, dat fiind faptul că se cunoaște problematica ineficienței transportului Brașov-Codlea și a serviciilor precare de transport oferite călătorilor. Realizarea unui sistem de transport la nivel metropolitan poate avea o serie efecte pozitive cum ar fi creşterea nivelului de siguranţă şi confort al călătorilor, optimizarea traficului, creșterea mobilităţii populaţiei în interiorul spaţiului metropolitan către zone de interes public.

Să sperăm că proiectul va fi implementat cât mai curând.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

5 COMENTARII

  1. Un lucru bun,asteptat de mult timp,de foarte multa lume.Speram sa se materializeze cat mai repede.

  2. imi aduc aminte cand mergeam la scoala germana , luam autobuzul 26 care venea de la brasov din 15 in 15 minute si aveam 3 statii din colorom pana in centru,ce amintiri

    • Mda, asa e. E ”mare realizare” sa ne bucuram ca ajungem acum la nivelul la care eram in anii 70-80, si sa ne batem si cu caramida-n piept pentru asta!

  3. ar fi extraordinar,bine venit caci de atatia ani soferii de pe microbuze pur si simplu isi bat joc de populatia din municipiu codlea. nu s-au gandit niciodata ca de pe spatele calatorilor s-au facut boieri cu case si masini. asa da felicitari primarului din codlea!

Comments are closed.