Municipiul Codlea atrage tot mai mulți investitori. Centrul logistic Vectra Internațional, liderul firmelor de transport la nivel european și-a mutat sediul în orașul de la poalele Măgurii

0
1.508 vizualizari
views

Municipiul Codlea devine ”casă” pentru unul dintre cei mai importanți transportatori internaționali rutieri de mărfuri din Europa –  Vectra International,  baza logistică. Restabilirea centrului logistic a unui astfel de investitor reprezintă și un avantaj pentru oraș și anume posibilitatea creării unor noi locuri de muncă.

Centrul Logistic inaugurat, recent, la Codlea este o investiție care va aduce bugetului local un plus financiar de 2 milioane de lei. O sumă care va rezulta din taxele și impozitele pe care Vectra International le va plăti.

Prezent la inaugurare, edilul Mihai Cîmpeanu a declarat că:

În acest proiect, care generează sute de locuri de muncă, compania a investit aproape 8 milioane de euro și reprezintă doar începutul proiectelor pe care firma intenționează să le dezvolte pe cele 9 ha deținute în localitatea noastră. Este un exemplu și un imbold pe care compania îl oferă și altor potențiali investitori în ceea ce privește capacitatea administrației pe care o conduc de a susține orice demers care aduce un plus comunității codlene.”

VECTRA INTERNATIONAL, prin activitatea desfasurata si prin modul constant în care a știut să satisfacă cerințele unei piețe intens concurențiale, a devenit, după 28 de ani de activitate, cel mai important transportator internațional de mărfuri. Mai mult, capitalul integral social din județul Brasov este 100% autohton.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic